Ova tri horoskopska znaka pravi su gurmani i mrze dijetu

Thinkstock / Spencer Davies
Nekima je hrana najdraži hobi, nekima alkohol i čokolada posebne "slabosti" - ako ne možeš izdržati na dijeti, možda je krivac tvoj horoskopski znak
Vidi originalni članak

To je kao neko prokletstvo: čvrsto si odlučila da ćeš se sada uistinu (!) držati zdravog režima prehrane, da ćeš možda i skinuti koji kilogram viška, a onda se navečer zavališ na kauč pred televizor i zgrabiš tablu čokolade ili kutiju omiljenih keksa. A na večeri s prijateljima nisi (nažalost) naručila miješanu salatu, nego pizzu sa četiri sira. Pretpostavljamo da spadaš u ova tri znaka – kojima dijeta jako teško pada… 

Life&style Idealna jesenska hrana za tebe? Horoskop zna!

Strijelac 

Osobe rođene u znaku Strijelca konstantno su zaljubljene – i to u hranu! Nešto slatko u pekarnici, golemi sendvič u kantini, ukusna tjestenina za gablec: Strijelcima je jako teško oduprijeti se iskušenjima. Nažalost, „popratni učinci“ malih grijeha prilično se dobro vide na njihovom tijelu. Jupiter vlada Strijelcima i simbolizira bokove i kukove. Zbog toga Strijelci tamo često imaju „viška“. Savjet: dane uživanja u hrani zamijeni s danima uživanja u sportu – to će uspostaviti ravnotežu u tvom tijelu. 

Bik 

Ako si rođena u znaku Bika, predobro ti je poznato uživanje i ljubav prema jelu. Osim što voliš odlaziti u fine restorane, voliš i kuhati. Nije ni čudo da ti je teško uopće i započeti dijetu – kad ti je jelo najdraži hobi! Nažalost, zbog toga su osobe rođene u znaku Bika sklone prekomjernoj težini, visokom krvnom tlaku i dijabetesu – dakle, vrijeme je da opet uvedeš zdrave detoks dane. 


Vaga 

Tvoje najveće dvije slabosti su alkohol i čokolada! Ti su pravi gurman i uživaš u svemu ukusnome, a osobito slatkome! Fenomenalno jelo za tebe nije savršeno ako nema deserta – a i pokoje čaše vina. Mali savjet: puno pića je dobro za tebe – ali ako je to piće obična voda! 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr