Ova majka tvrdi da je roditeljstvo najzamorniji i najdosadniji posao na svijetu i odmah je navukla bijes mnogih

Shutterstock Ilustrativna fotografija roditelja s djecom
Vidi originalni članak
  • Jedna majka podijelila je svoje iskustvo majčinstva, rekavši akko je to najzamorniji posao na svijetu
  • Požalila se kako cijelo vrijeme mora zabvljati svoju djecu, te da bi voljela da ju je netko upozorio da je "baš toliko zamorno"
  • Potaknula je mnoge roditelje na komentare, a neki su se čak složili sa Stacey u tome da je roditeljstvo strašno dosadno

Imati djecu apsolutni je dar, naravno da jest, svi bi nam roditelji to rekli. No, nije tajna da je odgajanje djece naporan posao, a ima puno elemenata o kojima mnoge mame i tate ne žele pričati.

Life&style Optužuju me da sam lijena mama: "Moje blizanci idu spavati kad žele, a kći (6) ne ide u školu već je učim da čisti i kuha"

Jedna je mama, međutim, odlučila progovoriti o tim stvarima objasnivši stvari koje bi voljela da je znala o roditeljstvu prije nego što je dobila djecu. Stacey Green na TikToku je sa svojim pratiteljima podijelila ono što ju muči: "Morate raditi stvari s njima, zabavljati ih, stalno. To je kao da dan ispunite stvarima koje morate obaviti. Za njih."Biti roditelj najzamorniji je posao na svijetu, rekla je Stacey, dodavši da bi voljela da ju je netko upozorio koliko je roditeljstvo dosadno. "Prije bih subote provodila družeći se s prijateljicama ili gledajući televiziju. Ili odlazila u vikendicu. Sada dane provodim na polju ponavljajući "jedan, dva, tri, idemoo" dok se vozimo gore-dolje na dječjem traktoru", kaže.

@staceygreenliving

Nobody told me. ##momsoftiktok ##kids ##parentsoftiktok ##canadianmom

♬ original sound - Stacey Green

Iako je normalno da ćemo morati provoditi vrijeme s djecom i zabavljati ih, i naravno, Stacey je to znala - ali je nastavila rekavši da je dio na koji je nitko nije upozorio činjenica koliko je to sve dosadno. "Znala sam sve to, ali nisam razumjela dosadu u tome. U svakom slučaju, ako ne želite raditi ovakve stvari, ili vas smeta kad vam je rečeno koje stvari trebate učini, ovo možda nije za vas", rekla je prije nego što se okrenula prema svom djetetu i rekla:" Ohh, to je veliki kamen", s grimasom na licu. Iako je navukla na sebe bijes drugih roditelja koji su komentirali da "roditeljstvo nije baš za svakoga" ili "žao mi je tvoje djece ako ti je dosadno uveseljavati ih i činiti ih sretnom". Ipak, neki roditelji složili su se sa Stacey. "Iscrpljujuće je uzvratiti na svaku sitnicu koju izgovore", napisala je jedna mama, dok je druga dodala: "Zaboravili ste reći da oni to ne cijene i da će im sve vrijeme biti 100% dosadno."

Ova majka izgleda tako mladoliko da nećeš vjerovati koliko zapravo ima godina

Life&style Majka je zatražila 16-godišnju kćer da plaća stanarinu, mnogi su je podržali, rijetki nazvali "najgorom majkom"

U međuvremenu su javili neki kako bi se zahvalili Stacey što ih je podsjetila na razloge zbog kojih su odlučili ne postati roditelji."Sviđa mi se što se mame žale na to koliko je roditeljstvo teško", napisala je jedna, dodajući: "Hvala vam što prikazujete stvarnost roditeljstva i što ste mi pomogli da izbjegnem majčinstvo."

U nastavku, Stacey je rekla da je još jedna stvar za koju ne mari mišljenje drugih o njezinom roditeljskom stilu. "Svi će imati mišljenje o tome kako odgajate svoju djecu - svi. I znate što? Oni mogu misliti što god žele jer jedino mišljenje koje je važno je vaše", rekla je prije nego što se dotakla svih osuđujućih komentara koje dobije na svojim TikTok videozapisima.

Posjeti Miss7.24sata.hr