Ova je mama smislila kako uredno zatvoriti kutiju s pahuljicama. Svijet je oduševljen

Becky Holden McGhee
Vidi originalni članak
  • Trebalo mi je samo 40 godina, ali sada znam kako zatvoriti pahuljice, napisala je mama Becky
  • I podijelila video kako uz malo lukavog presavijanja kuhinja s hrpom otvorenih kutija s pahuljicama može izgledati vrlo uredno
  • Što da kažemo? Video koji je snimila postao je viralan. I mi smo oduševljeni

"Ovo moram podijeliti! Trebalo mi je samo 40 godina, ali sad znam ispravan način kako zatvoriti kutiju s pahuljicama. Genijalno. Potrebno je samo nekoliko sekundi i nema više isušenih pahuljica i neuredno rastrganih kutija da me dočekaju svako jutro. Dodala sam i kratki video kako to napraviti. Sretno presavijanje" uzbuđeno je to napisala Britanka Becky otkrivši tajnu kako da u kuhinji vlada veći red, unatoč tome što tamo imamo po pet, šest otvorenih kutija s pahuljicama i mueslijima.

Life&style Evo što napraviti na blagajni kad imaš jednu stvar za kupiti, a osoba ispred tebe ima puna kolica

Za koje se često pitaš, priznaj, jesu li ih otvarale divlje zvijeri koje nemaju ruke pa su ih rastrgale zubima? Ne, samo tvoji ukućani, djeca, muž, možda i ti? Uglavnom, nelijep prizor. 

Uglavnom, u ovom su se prizoru mnogi prepoznali pa je Beckyno riješenje kako da kutije budu ponovno uredne i zatvorene, a na kuhinjskoj polici zavlada harmonija, naišao na opće oduševljenje. Video je postao viralan, jedna od onih stvari koje oduševljavaju jednostavnošću tako da mnogima nije jasno kako se oni nisu dosjetili nečeg tako jednostavnog. Mi znamo: kuhinjski šlamperaj ih nije toliko mučio kao Becky.

Što kažeš, nije loše, zar ne? A evo i Beckynog videa da točno vidiš kako zatvoriti kutije na ovaj način. Onda još samo trebaš cijelu obitelj natjerati da nakon što se posluže pahuljicama kutiju ponovno tako uredno zatvore. Moš' mislit...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr