Ova je djevojka lažirala vlastito vjenčanje samo da joj se - vrati bivši. Što misliš, je li joj uspjelo?

TikTok dieschaklin
Vidi originalni članak
  • Proći kroz prekid veze ponekad je zbilja teško
  • Možda si bivšem poželjela poslati poruku ili ga nazvati? Možda i nije tako strašno, jer jedna je djevojka napravila puno više od toga
  • Lažirala je vlastito vjenčanje kako bi joj se bivši javio! Zapravo, puno više je to truda nego jedna tvoja poruka, moramo priznati...

Jesi li ikad prošla kroz grozan prekid i poželjela da ste ti i bivši zajedno? Ako jesi, onda znaš i da je nekad takve situacije jako teško preboljeti. Nekad je teško odoljeti da ne pošalješ poruku, ali sve te faze potpuno su normalne.

Ipak, neki se s prekidom nikako ne mogu pomiriti pa im na pamet padaju i puno neobičnije stvari od slanja obične poruke. Jedna je djevojka tako lažirala vlastito vjenčanje samo kako bi pridobila pozornost bivšeg i kako bi joj se on, konačno, vratio.

 

@dieschaklin

Worst part is he watched my story and still didn't reach out 🥴🥴🥴 ##fyp ##sundayroutine##styleinspo ##dayinmylife ##foryou ##godblessme ##godhelpme

♬ Insane - Summer Walker

 

Otišla je toliko daleko da je doista unajmila profesionalnog fotografa koji je ovjekovječio "sretan dan". Obukla je vječanicu i u rukama držala buket bijelih ruža, a zatim fotografije stavila na Instagram.

Pomislila je kako će joj se bivši, kad vidi što propušta, sam javiti i poželjeti obnoviti vezu.

Life&style Djevojka je lažirala vjenčanje kako bi se osvetila bivšem dečku, je li moguće da se toliko potrudila?

Imala je naravno i frizuru i potpuni make-up, a unajmila je čak i mladoženju i platila mu kako bi se s njom fotografirao u romantičnom zagrljaju.

Sve to objavila je na svom TikToku. "Sjećam se kad sam lažirala vlastito vjenčanje i imala profesionalno fotografiranje kako bi mi se javio", napisala je na videu.

Naravno da lažiranje ne bi bilo potpuno da nije imala i svadbenu tortu, a par je čak pozirao i pored klavira.

Osim toga, mladenka je poželjela i fotografije s konjem kako bi pokrila baš sve detalje savršenog vjenčanja.

Budući da znamo koliko su troškovi ovakvih želja, izgleda da ju je prekid, doslovno, skupo koštao.  No, unatoč uloženom trudu i novcu, bivši joj se nije javio. "Najgore od svega je što je pogledao moj story i uopće nije komentirao", priznala je.

Iako je situacija doista neobična, mnogi su joj pratitelji čestitali na trudu. Ipak, drugi su zaključili da joj je metoda bila osuđena na propast...

Love&Sex Bivšem dečku je poslala stihove Taylor Swift, a onda joj se život okrenuo naglavačke!

"Trebala si samo napraviti fotku zaruka - kad vidi vjenčanje već je prekasno", savjetovala je jedna pratiteljica. Drugi su pak bili zabrinuti za životinje. "Zašto si uplelela konja u ovo?", našalili su se.


 

Posjeti Miss7.24sata.hr