Ova 23-godišnjakinja već je majka jedanaestoro djece, a želi ih imati više od 100!

Instagram@tamara
Vidi originalni članak
  • Dok ostali 23-godišnjaci još uvijek studiraju i nemaju plan što raditi sa svojim životima, Kristina Ozturk već je otkrila svoj poziv
  • Naime, ona prije svega želi biti majka – i to ne bilo kakva. Već sada ih ima jedanaestoro!
  • Kaže da je sretna jer njezin suprug sve odluke vezane uz djecu prepušta njoj. A ona je očito odlučila brojčano steći jedan cijeli vrtić...

Ali, to nije dovoljno. Prema njezinom Instagram profilu, mlada majka može si zamisliti da ih odgaja puno više. Da budemo precizni, točno 105 djece. Hm, možda će neki pomisliti da bi nekom psihijatru bilo zanimljivo popričati s Kristinom, ali nećemo osuđivati. U svakom slučaju, treba prvo poslušati njezinu priču. Nas je, na primjer, zanimalo kako je uspjela roditi toliko djece do 23., ali ipak ona nije bila ta koja se okolo gegala s trudničkim trbuhom. Imala je "pomoć", a sva su djeca ipak genetski nasljednjici nje i njezinog 56-godišnjeg supruga.

23-godišnjakinja ima 10. djece od surogat majke

Kristina Ozturk rođena je u Rusiji, a svog supruga, milijunaša i vlasnika hotela Galipa Ozturka upoznala je na odmoru u Batumiju u Gruziji. Bila je to ljubav na prvi pogled, kako sama Kristina kaže. Par se vjenčao i sada zajedno žive u Batumiju. Kristina već ima šestogodišnju kćer iz prethodne veze, a Ozturk je u brak doveo i svoju djecu. Međutim, obiteljska idila nije izgledala sasvim savršeno za njih dvoje. Stoga je par angažirao surogat majke i tako ukupno dobio još desetero djece. Surogat majčinstvo dopušteno je u Gruziji od 1997. godine. Čak i ako su ih nosile druge majke, desetero djece genetski potječe od Kristine Ozturk, kao i od njezina 56-godišnjeg supruga.

Željela bi imati 105 djece

Mlada majka još uvijek nije završila planiranje obitelji. “Ne znam koliko će ih biti na kraju. Ali sigurno se nećemo zaustaviti na deset!“, izjavila je „Batumi mama“, kako se naziva na Instagramu. Prema njezinom Instagram profilu, Kristina želi odgojiti 105 djece. Inače, mlada multi-majka ne želi koristiti potporu dadilje. „Jako sam zahvalna svom suprugu što mi u potpunosti vjeruje u svim pitanjima koja se tiču djece“, napisala je na Instagramu.

Posjeti Miss7.24sata.hr