Uhvaćeni! 10 stvari koje muškarci potajno googlaju kad su sami

Vidi originalni članak
  • Otkrivamo što najčešće googlaju muškarci kad su sami... i sve nam to otkriva zanimljive stvari o muškom rodu

Sva pitanja koja se ne usudimo javno postaviti, danas tražimo na sveznajućem Googleu. A baš google internetski div objavio top 10 najtraženijih pojmova – od muškaraca! Neke smo očekivale, ali neke su nas iznenadile! Ovakav rijedak uvid u mušku psihu ne smijemo propustiti. 

10. Horoskopi 

Muškarci rođeni u znaku ribe najviše čitaju miss7. Ok, šalu na stranu – i mi ponekad čitamo horoskop i veselimo se kad pročitamo nešto pozitivno, a smijemo se i odmahujemo rukom kad nam se nešto ne sviđa. Ali da to toliko često rade i muškarci – to nismo mislile…

9. Savjeti protiv ispadanja kose 

O da, škakljiva tema! Ako imaju dovoljno kose na glavi, muškarce ne zanima ništa u vezi grive, ali čim primijete prve znakove ispadanja – proradi muški ego! 

8. Kako ispeći jaje na oko? 

Dragi muškarci, jel' vi to ozbiljno? Uključite štednjak, stavite gore tavu, ulijte koju kap ulja, bacite unutra jaje i gotovo! Ono, bez komentara… 

7. Vlastito ime 

OK, i mi ponekad ugooglamo vlastito ime (i prezime). Moramo saznati što o nama na mreži može pronaći budući dečko ili šefica. 

6. Ideje za poklon djevojci 

Ah, baš slatko! U ovom slučaju se slažemo da potraže pomoć na Internetu – radije neka nas iznenade nečim što je u trendu, nego komadom namještaja koji je sam izradio. 

5. Znakovi da ga ona vara 

Hm, s jedne strane je sasvim OK vidjeti da su muškarci također ponekad nesigurni i sumnjaju. S druge strane nije baš OK da nemaju povjerenja u nas… 

4. Pločice na trbuhu bez treninga 

Da, što reći? I mi bismo rado otišle spavati pa se probudile sa savršenom figurom manekenke s naslovnica. Ali, bez čelične volje i discipline ne ide to baš tako lako. 

3. Pornići 

Potraga za pornićima osvaja brončanu medalju i to nas puno ne iznenađuje. Radite, dragi dečki, što vam je volja – ali nemojte na gnjavi nerealnim očekivanjima. 

2. Orgazam kod žene 

Opa! To nismo mislile… Na drugom mjestu najčešćih muških googlanja nalazi se naš orgazam! Je li to iz puke znatiželje ili stvarnog interesa, ne možemo reći – ali svejedno se osjećamo počašćene! 

1. Je li moj penis premalen? 

Naravno, penis je na prvom mjestu. Pitanje je li premalen muči mnoge muškarce. Nisu baš previše samouvjereni, zar ne? ovdje se pokazuje tipični muški poriv za uspoređivanjem. Slobodno možemo reći u ime svih žena: svejedno je li malen ili velik, ravan ili savinut: mi volimo vaš penis! 

Što možemo naučiti iz ovoga? 

Naravno, zabavno je čitati 10 najčešćih muških googlanja. Možda možemo i nešto naučiti iz toga. „Premali penis“ ili „prevara“ pokazuju nam da su muškarci često nesigurni. Stoga pokaži svom dečku da je savršen za tebe i razgovarajte otvoreno o svim temama – pa i ovim, „mučnim“. 

Posjeti Miss7.24sata.hr