Otkrijte svijet korejske kozmetike uz dm

dm.hr
Proizvodi i brendovi koji su promijenili kako gledamo na njegu kože
Vidi originalni članak

Skoro svakodnevno čitamo o novi otkrićima, o sastojcima koji unose revoluciju u svijet njege kože. Neki noviteti brzo izblijede, ali zaista revolucionarna rješenja ostaju i postaju dio svakodnevne njege milijuna žena i muškaraca. Najbolji primjer je korejska kozmetika, odnosno K-Beauty.  Korejska kozmetika teži postizanju „glass skinlooka - besprijekornog tena s naglaskom na decentni make up, a sve to uz  korištenje naprednih, visokotehnoloških sastojaka. Inovativna južnokorejska kozmetika tako je postala jedan od vodećih trendova u svijetu njege kože, a koje proizvode trebate isprobati da biste postali dio K-Beauty pokreta saznajte u nastavku.

Kako bi vam približio sve prednosti korejske kozmetike, dm nudi čak sedam brendova korejske kozmetike: COSRX Superfood for skin, Frudia, Jumiso, Kocostar, Missha i Tony Moly. Proizvodi imaju pristupačnu cijenu i donose holističku filozofiju korejske kozmetike usredotočenu na dubinsku njegu kože te na rutinu koja donosi dugoročne rezultate te zdravu, hidratiziranu i nahranjenu koža.

TonyMoly kultni je K-Beauty brend koji svoju popularnost duguje spajanju posljednjih tehnoloških otkrića s jedinstvenim, zaigranim dizajnom. Must have proizvodi su sheet maske, koje su dermatološki skin – fit za svakodnevnu upotrebu kod kuće. TonyMoly troslojna sheet maska za lice I'm Real Aloe sadrži ekstrakt aloe vere dubinski njeguje i pruža maksimalnu hidrataciju, a I'm acerola maska koja je obogaćena vitaminom C, uklanja tamne mrlje na koži i daje joj blistavost i sjaj.

Kada je riječ o K-Beauty proizvodima, nemoguće je ne spomenuti Missha Perfect Cover BB Cream. Radi se o jednom od najpopularnijih proizvoda proizvodu brenda Missha koji kombinira njegu kože i make-up. Ova BB krema održava prirodan izgled kože, garantira zaštitu od sunca te umanjuje nastanak bora kod svih tipova kože.

FRUDIA kreme i maske za lice bogate su ekstraktima voća i koži vraćaju svilenkastu glatkoću i sjaj. Zeleno grožđe, nar, avokado i borovnica četiri su ključna sastojka na kojima se bazira nova linija proizvoda posvećena njezi svih tipova kože. Umirujuća maska za lice Frudia Avocado Relief oslabljenoj će koži vratiti vitalnost, a osjetljivu će kožu zaštititi od štetnih vanjskih utjecaja.

Jumiso je poznat po sheet maskama za lice. Ističe se njihova Hello skin maska za posvjetljivanje kože lica. Moćni sastojci ove maske, poput lososove ikre, izjednačavaju ton kože i poboljšavaju teksturu kože lica te pomažu da koža bude glađa i čvršća.

Više informacija i proizvoda možete pronaći u dm online shopu na www.dm.hr te na Facebooku i Instagramu.

Posjeti Miss7.24sata.hr