Doznaj tko je osvojio ulaznice za ULTRA Europe festival!

miss7 vodi te na poljudski stadion među svjetske DJ-eve!
Vidi originalni članak

Dobitnica nagradnog natječaja je: Tena Ivković. Čestitamo!

Jedinstvena kombinacija vrhunskog glazbenog i turističkog iskustva, festival ULTRA Europe, ne prestaje privlačiti pozornost brojnih obožavatelja iz cijelog svijeta. Nastup na najsuvremenijoj glavnoj poljudskoj pozornici san je svakog izvođača svjetske elektroničke scene, a već ovog ljeta ova će se želja ispuniti i nekim novim imenima. 

Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Galantis, Hardwell, Marco Carola, i Steve Angello imena su izvođača koji se na radost brojnih obožavatelja elektroničke scene vraćaju na splitski Poljud i uz čije će se nastupe ponovno ispisivati hrvatska festivalska povijest. 

Ovogodišnja osvježenja čini švedska zvijezda Eric Prydz i Marshmello DJ prepoznatljiv po maski koju nikada ne skida za vrijeme nastupa. Da stvar bude bolja tu je i popularni američki dvojac The Chainsmokers koji će na vrhuncu svoje karijere na centralnoj poljudskoj pozornici izvesti brojne hitove, a između ostalih i Something Just Like This, nastao u suradnji s grupom Coldpay.

Očekuje nas najbolje ljeto i najluđa zabava na četiri velike pozornice- Resistance, UMF stage i Arcadia Afterburn uz glavnu poljudsku pozornicu.

Zanima te što trebaš napraviti da bi od 6.7 do 8.7. ludo partijala u Splitu? Sudjeluj u nagradnom natječaju, odgovori točno na sva naša pitanja o ULTRA Europe festivalu i opiši nam zašto baš tebi trebamo pokloniti dvije ulaznice. Malo je posla, a nezaboravno iskustvo. Sretno!

 

Pravila nagradnog natječaja pogledaj ovdje.

 

 

Fill out my online form.
Posjeti Miss7.24sata.hr