Doznaj tko je osvojio ulaznice za splitski spektakl 2Cellosa

Petar Glebov/Pixsell
Drage Splićanke ne propustite osvojiti ulaznice za najiščekivaniji koncert godine u Spaladium Areni!
Vidi originalni članak

Dobitnica nagradnog natječaja je: Marta Barbir. Čestitamo!

 

Dugo nisi bila na koncertu? Željna si dobre glazbe i zabave? Ako si se pronašla u opisu sudjeluj i osvoji ovaj savršeni spoj pop, rock i klasične glazbe te uživaj u skladbama svjetski poznatog dua koji će zapaliti Spaladium Arenu 16.3.2018. Svi znamo da su baš oni celebrity simpatije mladih naraštaja, a upravo tvoj zadatak je opisati nam svoju prvu simpatiju iz svijeta glazbe!Luka Štulić i Stjepan Hauser upoznali su se još u mladim danima pohađajući Muzičku akademiju u Zagrebu. Nakon dugogodišnjeg sviranja klasične glazbe na violončelu odlučili su obraditi pjesmu "Smooth Criminal" Michaela Jacksona. Snimka je 2011. postala izuzetno veliki hit na "YouTubeu" s više od tri milijuna prikaza u prva dva tjedna. 

Usponi u njihovoj karijeri i trenutci koje svi pamtimo su zasigurno suradnja s Eltonom Johnom, gostovanje u "The Ellen DeGeneres Show", nastup na iTunesu u Londonu ili pak nezaboravno gostovanje u popularnoj američkoj TV seriji Glee

Nakon mnogobrojnih turneja diljem svijeta, dvojac uvijek volimo vidjeti i u lijepoj nam Hrvatskoj (što i oni sami navode kao najveće zadovoljstvo). Tako će ovaj put održati 2 velika koncerta, u Areni Zagreb (23.3.2018.) i u splitskoj Spaladium Areni (16.3.2018).

Pravila natječaja pogledaj ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr