Doznaj tko je osvojio ulaznice za Seasplash Festival!

miss7 te vodi na najdugovječniji regionalni festival bass glazbe i soundsystem kulture!
Vidi originalni članak

Dobitnica nagradnog natječaja je: Irena Pozder. Čestitamo!

 

U Puli od 19. do 22. srpnja okupit će se ljubitelji dub, reggae, drum'n'bass glazbe i srodnih žanrova iz cijelog svijeta, kao i preko 50 glazbenih gostiju iz regije i cijelog svijeta. Živopisne pozornice smještene na tvrđavi Punta Christo, na štinjanskom poluotoku, besplatan kamp neposredno uz more, mnoštvo dodatnog programa, besplatne radionice, ljetni ugođaj i uvijek opuštena atmosfera, razlozi su zbog kojih je Seasplash jedan od najomiljenijih festivala u regiji. 

Na svoje prvo Seasplash gostovanje dolazi legendarni engleski dub i reggae producent i inovator Neil Fraser aka Mad Professor. Jedan je od vodećih glasova rastafarijanskog pokreta s 40 godina bogate diskografije i jedinstvenim zvukom koji je dubu dao novu dimenziju budućnosti. Po prvi put u Hrvatskoj na 16. Seasplashu imamo priliku vidjeti Dubmatixa, poznatog kanadskog producenta, multiinstrumentalistu i višestruko nagrađivanog glazbenika, kojeg zovu pravom stvaralačkom mašinom.

Također, Seasplash festival ima posebnu čast po prvi put u regiji ugostiti kultni britanski bend Radical Dance Faction (RDF), koji su osnovani još 1986. kao Military Surplus, a pod vodstvom tekstopisca i vokalista Chrisa Bowshera, stvaraju svoj osebujan stil kombiniranjem društveno osviještene punk lirike, s dub, reggae i ska stilovima.

Želiš li upravo ti biti ta sretnica koja će uživati u srcu ljeta na Seasplashu, budi kreativna i opiši nam svoje savršeno ljeto 2018.

Pravila natječaja pogledaj ovdje.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr