Doznaj tko je osvojio ulaznice za posljednji BSH na Medvedgradu!

miss7 vodi te na još jedan BSH party! Ovaj put zadnji #TheEnd party na Medvedgradu. Sudjeluj u nagradnom natječaju i ne daj da ti pobjegne ova prilika.
Vidi originalni članak

Dobitnice nagradno natječaja su: Antonela Crvelin i Lea Novak.

Posljednjih godina sve se više priča o BSH partijima koji su razbudili zagrebačku urbanu scenu te ju podigli na jednu novu, europsku razinu. Zabave na neuobičajenim lokacijama, bilo da se radi o dnevnim ili noćnim varijantama, pokazale su se kao dobitna formula za jedan novi koncept kojeg je prepoznala i vrlo dobro prihvatila kako domaća, tako i publika iz regije i inozemstva.

Od svih manifestacija na raznim lokacijama Medvedgrad je ipak srcu najdraži, jer oduvijek su se najbolje zabave održavale u dvorcima i na tvrđavama. Imajući to u vidu Medvedgrad će opet, po četvrti put obasjati Grad Zagreb i probuditi duhove zidina. 

Ovaj zadnji party nosi ime The End i sukladno očekivanju najbolje nas čeka na kraju: 4 pozornice opremljene vrhunskim audio-vizualnim sustavima i preko 20 DJ-eva. Odabrani izvođači predstavljaju sam vrh hrvatske elektroničke scene. Među njima se ističu: Marina Karamarko, Tom Bug, Kosta Radman, Yakka, Matroda i Aldo Morro.

Želiš li biti 9.6. na Medvedgradu i ludo partijati, sve što trebaš napravit je opisati nam kako izgleda tvoj savršeni izlazak!

 

Pravila nagradnog natječaja pogledaj ovdje.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr