Doznaj tko je osvojio ulaznice za mjuzikl Alphonsine u Kazalištu Komedija!

Ines Novković
miss7 ima nešto i za tebe! Prijavi se na nagradni natječaj te budi i ti dio ove muzičke čarolije.
Vidi originalni članak

Dobitnice nagradnog natječaja su: Biljana Baranašić i Gordana Boca Novak. Čestitamo!

Nakon Priče s južne strane, Nosonje, Opasnih veza ili pak baleta Breza, Veseljko Barešić, dirigent Kazališta Komedija, ali i plodan autor, svoju je četrdesetu obljetnicu umjetničkog djelovanja obilježio na najbolji mogući način – premijerom svog novog mjuzikla – Alphonsine. Inspiriran Dumasovom Damom s kamelijama Barešić donosi priču o suvremenoj djevojci, studentici i escort dami, stvorivši originalno glazbeno-scensko djelo koje će zasigurno nastaviti uspješan niz djela u postavi Kazališta Komedija. 

 Najnoviji mjuzikl u postavi Kazališta Komedija dat će priliku novim mladim licima pa će tako Petra Golik zaigrati glavnu ulogu studentice glume Manon, a njezin kolega Ivan Čuić kojeg gledamo i u glazbenom krimiću Faraon iz Ilice je mrtav, igra Sina velikog moćnika. Nataša Janjić našla se u ulozi Natali, tajnice moćnog Fahrenheita, majke i supruge vojnika, stiješnjena između posla prepunog ilegalnih radnji kojima svjedoči i održavanja bračne sreće. Nakon 15 godina i uloge u mjuziklu Kosa, na pozornici Komedije zaigrati će Iva Visković kojoj je ovaj put pripala uloga Alphonsine, točnije njezinog alter ega.

Dvoje od vas dobit će ulaznice za predstavu 9.5. s početkom u 19.30 sati. Sve što trebaš napraviti je objasniti nam zašto baš tebi moramo pokloniti ulaznicu za ovaj mjuzikl.

Pravila nagradnog natječaja pogledaj ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr