Doznaj tko je osvojio ulaznice za jednu od najnagrađivanijih predstava Exit Teatra-Balon!

Dođi na 9. ljetne noći Teatra Exit!
Vidi originalni članak

Dobitnica nagradnog natječaja je: Josipa Buljat. Čestitamo!

U sklopu ovogodišnjih Ljetnih noći u atriju Muzeja za umjetnost i obrt bit će izvedeno 19 naslova, a program je 27.6. u 21h otvorio Zijah A. Sokolović sa svojom kultnom monodramom  CABAres CABArei. Osim hit predstava s redovnog repertoara Teatra EXIT poput Njuški, SHAKEspearea na EXit, Dvoje, Ja, tate!, Kako misliš mene nema?!, Taksimetra, Pluća, Izloška br. 49, Balona, Münchhausena itd., publika će moći pogledati 3 regionalna i 3 domaća gostovanja.

Od regionalnih gostovanja; Sjeveroistok Torstena Buchsteinera u režiji Jane Maričić, Beton mahala dramske grupe "Joj, evo ovi iz Novog Pazara" u režiji Branislava Trifunovića i Rifata Rifatovića te Neuručena pisma Kulturnog centra Beograd, u izvedbi Dušanke Stojanović Glid i Gorana Jevtića. Od domaćih gostovanja publika će moći pogledati predstavu Ubojstvo u klubu Quasimodo PlayDrame iz Splita i Hrvatskog narodnog kazališta Zadar u režiji Elvisa Bošnjaka, zatim predstavu Konstelacije Nicka Paynea u režiji Aide Bukvić, čija se premijera tek očekuje na ovogodišnjem Osječkom ljetu kulture te nagrađivanu Posljednju Freudovu seansu Marka St. Germaina Kazališta Planet Art u režiji Marka Torjanca. 

Ovoga puta ulaznice dijelimo za izuzetno zabavnu predstavu prepunu crnog humora, koja živo govori o svakodnevici, kazalištu, umjetnosti, ali i o gubicima koji su tako poražavajuće neizlječivi da možemo samo biti sretni ako nas zaobiđu. Balon je predstava o Glumcu – o iluziji koju on stvara i kojom putuje sve dok se ne susretne sa samim sobom, predstava o Glumčevu identitetu, o tome za koga i zašto on uopće igra svoju igru.

Prijavi se na nagradni natječaj i osvoji dvije ulaznice za predstavu Balon, u srijedu 4.7. u Muzeju za umjetnost i obrt.

Pravila nagradnog natječaja pogledaj ovdje.

 

Fill out my online form.
Posjeti Miss7.24sata.hr