Osvoji TCL mobitel i ovih blagdana stvori najljepše uspomene!

Marko Grubišić
Vidi originalni članak
  • Blagdani nisu isti ako ih ne provedemo u društvu dragih ljudi s kojima stvaramo najljepše uspomene
  • I zato će te današnji poklon posebno razveseliti!
  • U sklopu našeg Christmiss adventskog kalendara, jednu čitateljicu u suradnji s TCL-om darujemo novim mobitelom, a riječ je o modelu TCL 306 uz koji ćeš moći slikati do mile volje!

Radosni trenuci okupljanja oko stola i uživanja u slasnim blagdanskim delicijama, pjevanja pjesama na badnju večer i otvaranje božićnih poklona ne može proći bez stvaranja obiteljskih fotografija kojih ćemo se rado prisjećati. A da bi tvoje fotke u telefonu bile vrhunske kvalitete, pobrinuo se TCL koji je jednoj čitateljici odlučio pokloniti novi mobitel.

Zahvaljujući vrhunskim performansama TCL 306 mobitela, kreirat ćeš najljepše uspomene koje će trajati. U ovaj model je ugrađen glavni senzor od 13 megapiksela te dva dodatna po 2, ima bateriju od 5010 mAh, MTK G25 čip te Android 12. Dolazi u memorijskoj izvedbi s 3 GB RAM i 32 GB memorije, uz HD+ ekran od 6,52 inča dijagonale.

Model je tamnoplave boje i čeka svog novog vlasnika ili vlasnicu, a sve što trebaš napraviti da bi ga osvojila je posjetiti miss7 profil na Instagramu i uključiti se u naš nagradni natječaj.

Pronađi fotku s TCL mobitelom i odradi tri jednostavna koraka koja se traže od tebe: zaprati @miss7.hr i @tclmobile_croatia, lajkaj objavu i u komentaru označi osobu kojoj je potreban novi mobitel, a potom se zavali u naslonjač i pričekaj izvlačenje dobitnika.

Posjeti Miss7.24sata.hr