Osvoji presladak Opel dječji bicikl bez pedala i razveseli svog mališana!

Marko Grubišić
Vidi originalni članak
  • Za sve male avanturiste koji se tek spremaju u avanture zvane 'vožnja bicikla bez pedala' imamo genijalan poklon
  • U sklopu našeg Christmiss adventskog kalendara u suradnji s Opelom poklanjamo presladak Balance bicikl koji će te šarmirati svojim dizajnom
  • Ovaj lijep i koristan poklon može biti tvoj ukoliko posjetiš miss7 Instagram profil i odradiš sve korake koji se od tebe traže u opisu objave

Vrlo dobro znamo koliko djeca vole provoditi vrijeme na svježem zraku, a najbolji prijatelj za duge šetnje zasigurno je bicikl. Ukoliko u obitelji imaš malo dijete koje obožava biciklirati ili ga jednostavno ovih blagdana želiš iznenaditi super poklonom, imamo odličan prijedlog za tebe.

Uključi se u naš Christmiss adventski kalendar, jer danas poklanjamo genijalan Balance bicikl za djecu brendiran Opel logom. Kako mu i samo ime kaže, uz ovaj bicikl tvoj će mališan vrlo brzo naučiti balansirati na njemu, jer riječ je o dječjem biciklu bez pedala koje ima niz prednosti za dijete.

Balance bicikl razvija osjećaj ravnoteže, sposobnost manevriranja i podučava dijete osnovama dobrog ponašanja na ulici. Idealan je za djecu stariju od 2 godine koja su spremna održavati ravnotežu. Umjesto okretanja pedala, djeca na ovom biciklu pokreću bicikl vlastitim nogama i pritom uče održavati ravnotežu.

Bicikl je sofisticiran u svakom detalju, a sadrži okvir izrađen od drva, dok su detalji poput sjedišta, kotača i drški izrađeni od kože, plastike i gume. Lijep retro dizajn kombinira bijelu, crnu i žutu, a bicikl je izrađen tako da bez teškoća svlada bilo koji teren.

Kako bi osvojila ovaj bicikl, klikni ovdje i odradi sve korake koji se od tebe traže. Bez brige, nije teško. Pripazi samo da ne preskočiš ni jedan korak. Sutra oko 12 sati izvlačimo sretnog dobitnika ili dobitnicu. Sretno!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr