Osvoji paket MAGGI proizvoda i uživaj u brzom i toplom obroku kad god poželiš!

MAGGI
Vidi originalni članak

Jesti li studentica ili mlada stručnjakinja? Zbog užurbanog tempa života, opsežnog gradiva za učenje, pretrpanog dnevnog rasporeda ili brojnih poslovnih obaveza, nemaš vremena za kuhanje i provođenje sati i sati u kuhinji? Slobodnog si duha, voliš eksperimentirati s okusima i isprobavati nešto novo, uzbudljivo i neobično?

Ako je tvoj odgovor na sva ova pitanja "Da", onda su MAGGI Noodles, zbog jednostavnog i brzog načina pripreme, najbolje rješenje kojem se možeš obratiti kada poželiš pojesti nešto toplo i ukusno, bilo "u hodu" ili na pauzi za ručak na faksu ili poslu. MAGGI Magic Asia Noodles, koji dolaze u pakiranju od 63 grama, idealan su "to-go" obrok s azijskim štihom, a dostupni su u tri različita okusa: piletina, chili i curry.

Ljubitelji nešto pikantnijih jela mogu potražiti MAGGI Saucy Noodles, u pakiranju od 75 grama, s okusima teriyaki umaka, piletina sa sezamom te slatki chili umaka koji će sigurno zagolicati sva osjetila. Za one koji traže još brži ukusni obrok tu je varijanta MAGGI Noodles u vrećicama koji su spremni za 3 minute, a pokrivaju sve najbolje okuse - piletina, govedina, gljive i mješavina povrća. Kao što vidimo, MAGGI Noodles spremne su u trenu, a u njima mogu uživati svi - kako vegetarijanci tako i ljubitelji mesa. Kako biraš jesti svoje noodle?

Osvoji slasni paket MAGGI proizvoda

Kako bi uvijek imala spreman brzi i topli obrok, kad god poželiš, brzo posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom MAGGI Noodles i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr i @maggi_hrvatska, potom označi jednu osobu s kojom bi podijelila MAGGI Noodles. I ne zaboravi objavu podijeliti sa svim dragim frendicama, frendovima i obitelji kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu super nagradu. Nagradni natječaj traje do nedjelje, 14. travnja u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretne dobitnice. Sretno!  

Posjeti Miss7.24sata.hr