Osvoji novi TCL 30 mobitel uz kojeg ćeš zabilježiti najljepše ljetne avanture

TCL 30
Vidi originalni članak
  • Odbrojavaš dane do godišnjeg odmora? Već si isplanirala gdje ovog ljeta planiraš na more? I jedva čekaš ovjekovječiti nove ljetne avanture koje planiraš uvrstiti u foto album?
  • Onda si gotovo pa spremna. Nedostaje ti još novi mobitel koji će ti omogućiti da zabilježiš sve te divne uvale, tirkizno more, osebujnu arhitekturu, slasne riblje delicije i partijanje s ekipom
  • E, pa sretna vijest je da jednu miss7 čitateljicu planiramo nagraditi novim, genijalnim mobitelom!

Sigurno si već čula da je na tržište stigla nova TCL-ova poslastica - TCL serija 30 koja dolazi u čak pet varijanti sa značajkama koje se fokusiraju na različite skupine potencijalnih kupaca, ovisno o tome želi li osoba dobre kamere, zaslon, performanse ili pak najnoviju 5G povezivost. Najlakše ih je podijeliti u dvije skupine: prvu s TCL 30, TCL 30+ i TCL 30 5G kao više high-end ponudom u seriji te drugu s TCL 30 SE i TCL 30 E kao starter mobitelima koji i dalje nude solidne feature.

U suradnji s TCL-om miss7 jednu čitateljicu daruje novim TCL 30 ljepotanom koji će ti pomoći zabilježiti najljepše uspomene! Sigurno te sada zanima nešto više o ovom pametnom telefonu koji možda stigne baš u tvoje ruke.

TCL 30 je standardna verzija koja nudi solidne specifikacije po atraktivnoj cijeni. Dobivaš Helio G37 čipset s osam Cortex-A53 štedljivih jezgri u dvije grupe po četiri jezgre koje će uz bateriju od 5.010 mAh bez problema potrajati i do dva dana korištenja. Mobitel dolazi s potpunim Android 12 sustavom te koristi TCL UI 4.0 kao standardan izgled sustava, a kako bi sve radilo bez kočenja tu su 4 GB radne memorije sa 64 GB pohrane koje možeš proširiti MicroSD karticom. TCL 30 može se pohvaliti i 6,7-inčnim AMOLED zaslonom FullHD+ rezolucije i visoke svjetline s izrezom na vrhu za selfie kameru.

Selfie kamera ima 8 megapiksela, a podržava HDR slikanje i FullHD video snimanje. Straga imamo opcije s dvije boje, a glavni fokus je na kameri s obzirom na to da se radi o 50-megapikselnom senzoru koji koristi i PDAF za fokusiranje i podržava HDR slikanje. Tu su i dvije sekundarne kamere s po 2 megapiksela, jedna za macro slikanje, a druga za računanje dubine kod naprednih načina slikanja i dobivanja „bokeh” efekta kod portreta. Mobitel je pogodan i za multimediju jer koristi dva zvučnika za stereo reprodukciju. Uz mobitel dobivaš i brzi punjač od 10 W, no može podržati i 18-vatno brzo punjenje.

Sada kad si se već vizualizirala na plaži s novim mobitelom u jednoj ruci, a s koktelom u drugoj, okružena valovima, vrijeme je da tvoje snove pretvorimo u stvarnost. Odgovori na kratko pitanje koje smo ti postavili OVDJE i možda baš ti postaneš ponosna vlasnica novog TCL 30 pametnog telefona. Budi što kreativnija, jer pobjedu odnosi najkreativniji odgovor! 

Pravila nagradnog natječaja

Nagradni natječaj je završen. Dobitnica TCL 30 pametnog telefona je Dubravka Čemer.

Posjeti Miss7.24sata.hr