Osvoji JYSK poklon bon u vrijednosti 150 eura i stvori u domu jesensku idilu!

Vidi originalni članak
  • Napokon nam je stigao najcozy dio godine, a to znači da ćemo sve više vremena provesti u udobnosti svog doma
  • Da bi nam uživanje u omiljenim serijama, filmovima ili knjigama bilo još ugodnije, trebamo od svog doma napraviti jesensku oazu
  • Danas imaš priliku osvojiti JYSK poklon bon od 150 eura kako bi napravila baš to

Budimo iskreni, jednom kada sunčane dane zamijene oni kišni i sivi, nema nam draže nego zavući se ispod dekice i uživati u toplini doma. Da bi dom bio još topliji, trebamo ga prilagoditi svim svojim željama u čemu nam uvijek pomaže omiljeni JYSK. Prirodni i održivi materijali te neutralne palete boja apsolutni su hit u uređenju doma ove sezone, a sve potrebno za stvoriti taj trendi i cozy jesenski osjećaj možeš naručiti iz udobnosti svog naslonjača. Zahvaljujući JYSK click&collect opciji sve odabrano će te čekati spremno u trgovini u samo 30 minuta. Odaberi, pokupi i plati!

Sjajna vijest je i da JYSK do 15. listopada slavi svoj 15. rođendan te je osigurao brojne pogodnosti i popuste do 70 % na čak 2500 proizvoda. Posjeti JYSK webshop ili najbližu JYSK prodavaonicu, a kako bi shopping bio još zabavniji, pripremili smo odlično iznenađenje - jedna sretna čitateljica osvojit će JYSK poklon bon u vrijednosti 150 eura!

Kako do nagrade? Posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom JYSK poklon bona i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr i @jyskhr, potom označi jednu osobu za koju misliš da je ova nagrada kao stvorena. I ne zaboravi ukoliko želiš objavu podijeliti s frendicama i frendovima, sestrama, mamama, tatama, kumama i ostalim dragim ljudima u tvom životu kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu super nagradu. Nagradni natječaj traje do 2. listopada u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu ili dobitnika. Sretno!  

Posjeti Miss7.24sata.hr