Osvoji doručak i ručak u restoranu Kamačnik i uživaj na Bundevijadi!

Vidi originalni članak
  • Napokon je došlo vrijeme za delicije od bundeve, a gdje ćemo u njima bolje uživati nego na Bundevijadi
  • 20. Bundevijada održava se u sportskoj dvorani grada Vrbovskog 12. i 13. listopada 
  • Danas imaš priliku osvojiti doručak i ručak u restoranu Kamačnik!

12 i 13. listopada Vrbovsko će slaviti 20. rođendan Bundevijade, manifestacije koja okuplja ljubitelje domaće hrane i tradicije. Od 2005. godine, Bundevijada je postala omiljeno mjesto za kupovinu i degustaciju domaćih proizvoda poput bučinog ulja, sireva, zimnice, suhomesnatih delicija i kolača. Raznobojne bundeve pretvaraju ovaj događaj u pravi jesenski spektakl za sve uzraste.

Program uključuje nastupe kulturno-umjetničkih društava, ples, pjesmu i brojne degustacije. Najmlađi će uživati u kreativnoj radionici „Čarobne bundeve“, dok će odrasli moći kušati specijalitete poput janjetine, odojka, roštilja i štrudli.

Poseban gost bit će Valentina Vukadinović, koja će uz pomoć Martine Validžić sudjelovati u kulinarskom showu, a subotnju večer upotpunit će koncert Maje Šuput. Nedjelja donosi kulinarski show „Čarobni kotao“, slano-slatke delicije i koktele s bundevom, kao i izbor za najzanimljiviju bundevu.

Rezervirajte svoj vikend jer 12. i 13. listopada 2024. Bundevijada vam donosi bogatu rapsodiju jeseni u vaša srca. Dolazak možete kombinirati i posjetiti izletište Kamačnik, te ostale turističke destinacije grada kao i ugostiteljske objekte koji će također toga vikenda nuditi jela od bundeva. Za sve informacije možete se obratiti GRADU VRBOVSKOM, a više o Bundevijadi i detaljnom programu pronaći na www.VisitVrbovsko.hr , www.vrbovsko.hr gdje se možete i prijaviti za izlaganje i prodaju svojih proizvoda.

Osvoji doručak i ručak u restoranu Kamačnik!

Kako do nagrade? Posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom restorana Kamačnik i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr i @restaurant.kamacnik, potom označi jednu osobu za koju misliš da je ova nagrada kao stvorena. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama i frendovima, sestrama, mamama, tatama, kumama i ostalim dragim ljudima u tvom životu kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu super nagradu. Nagradni natječaj traje do petka, 4.listopada u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu ili dobitnika. Sretno!  

Posjeti Miss7.24sata.hr