Osigurajte najljepšim uspomenama mjesto koje zaslužuju

dm.hr
Vidi originalni članak

U digitalnom svijetu nikad nije bilo dostupnije uhvatiti trenutak i zarobiti ga u vječnosti. Iako je uz pametni telefon lako zadržati trenutak sreće, ljepote ili zabave, jednako tako ga je lako zaboraviti u moru drugih trenutaka koje fotografiramo zato što možemo.

Tehnologija nam je omogućila da uhvatimo trenutak, a isto tako da biramo kako ćemo ga se uvijek s veseljem prisjećati. Istražite svijet dm foto usluga i odaberite kako se želite prisjećati ljeta koje je na izmaku ili pak odaberite najbolji poklon za svoje najbliže – uspomenu na zajedničke trenutke.

Svoje uspomene možete rasporediti kroz cijelu godinu uz A2 zidni foto kalendar ili zidni foto planer, a početnu godinu i mjesec kalendara birate sami. Možda je baš listopad vrijeme da okrenete novi list.

Vaša omiljena fotografija svoj dom može naći na šalici, na maski za pametni telefon ili tablet, a vaša kreativnost može doći do izražaja uz nagrađivanu zidnu dekoraciju hexxas. Uz CEWE Fotosvijet ne postoje ograničenja za vaše najdraže trenutke.

XXL panoramska CEWE FOTOKNJIGA najbolja je opcija za velike i panoramske fotografije. Stranice  možete dizajnirati kako god želite i možete ih prilagoditi svom ukusu ili ukusu osobe kojoj darujete fotoknjigu. CEWE je u kategoriji „Best Photo Service worldwide“ koju dodjeljuje „Technical Image Press Association“ osvojio nagradu za najbolju fotouslugu na svijetu, a nagrađeni kožni i platneni uvez CEWE fotoknjige dostupni su i u Hrvatskoj.

Brza i jednostavna izrada fotoknjiga, kalendara, zidnih dekoracija i fotopoklona moguća je uz pomoć besplatnog CEWE FOTOSVIJET programa i aplikacije za pametni telefon koju možete preuzeti na App Storeu i Google Playu.

Posjeti Miss7.24sata.hr