Oprezno! Kada ste zadnji put provjerili rok trajanja vašeg make-upa?

dm.hr
Vidi originalni članak

Maskara vam se osušila, koža vam je crvena i osjetljiva nakon nanošenja pudera, a nakon nanošenja tuša oči su vam osjetljive? Vrijeme je da provjerite rok trajanja vaših omiljenih dekorativnih proizvoda i isplanirate kupnju novih u vašem dm-u ili u dm online shopu. Ovo su podaci koje uvijek trebate imati na umu:

Maskara: 3 mjeseca

Nanosimo je svakodnevno, a trebalo bi ju mijenjati svaka tri mjeseca. Maskara kojoj je prošao rok trajanja može uzrokovati očne infekcije, a ako je postala grudasta i počela neugodno mirisati i prije ovog perioda – kupite novu. Nas ne prestaje oduševljavati Max Factor Masterpiece High Definition vodootporna maskara koja će preživjeti čak i najveću ljetnu vlagu.

Tekući puder: od 6 do 12 mjeseci

Bakterije obožavaju topla i vlažna mjesta, što naše kupaonice često jesu. Upravo zato biste svoje tekuće make-up proizvode trebali čuvati u drugoj prostoriji, poput spavaće sobe. Ako primijetite promjene u boji, mirisu i konzistenciji, svakako potražite novi tekući puder. U dm-u možete kupiti Max Factor Facefinity 3u1 puder, odnosno primer, korektor i puder u jednom odličnom proizvodu.

Lak za nokte: 1 godina

Znate za one zaboravljene lakove koje izvadite iz mračne kutije i poveselite se jer su gotovo neotvoreni? Taman kada krenete s lakiranjem, osjetite čudan miris, a lak kao da se odvojio u slojeve. Ne gubite vrijeme, već ga odmah bacite i provjerite veliku ponudu lakova u dm-u. Nama se posebno sviđaju novi Max Factor Xpress Quick Dry lakovi koji dolaze u čak šest pastelnih nijansi, a suše se u samo 60 sekundi!

Rumenilo: od 1 do 2 godine

Ovisno o obliku u kojemu dolazi, rumenilo zapravo može trajati prilično dugo. Tako rumenila u stiku imaju rok upotrebe od godinu dana, a ona u prahu i do dvije godine. Za vrijeme ljetnih vrućina volimo i dodatnu prednost kod naših make-up proizvoda – kada hlade i osvježavaju. Jedan takav je Max Factor Miracle Sheer Gel rumenilo u stiku koje, osim na obraze, možete nanijeti i na kapke te usne. Za duži rok trajanja koristite kist, a ne prst.

Iskoristite priliku za obnavljanje kolekcije make-upa jer ćete kupnjom proizvoda Max Factor do 15. kolovoza ostvariti 25x više bodova na vašoj dm beauty active kartici i tako brže doći do budućih ušteda. Dio je ovo velike proslave 25. rođendana dm-a, a ista pogodnost vrijedi i za Hipp te Arf proizvode.

Požurite jer promocija traje do 15. kolovoza, a za više ponuda i pogodnosti ne zaboravite pratiti dm na društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr