Opet si sanjala vjenčanje? Otkrit ćemo ti što taj san sve otkriva o tebi

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Sanjala si svoje vjenčanje, nosila vjenčanicu iz snova ili si poljubila mladoženju? 
  • Zvuči poput divnih snova... 
  • Međutim, iza toga se ne moraju skrivati samo pozitivni simboli! Otkrit ćemo ti što sve može značiti taj tvoj san

Sanjala si da prisustvuješ vjenčanju? Ako je to bilo ugodno iskustvo, sve upućuje na pozitivne poslovne prilike. Ali, to također može ukazivati na to da uživaš u velikoj pažnji voljenih osoba. Ako su svatovi sretni i živopisno odjeveni, doživjet ćeš veliku radost. Gosti su nosili tamne boje ili crnu? Tada ćeš uskoro naići na tugu ili brigu. Ili je posjet vjenčanju bio povezan s negativnim događajem? Tada riskiraš ne samo tugu, već i bolest ili smrt u svojoj obitelji.

Žena koja sanja da se udaje za oronulog mladoženju sijede kose i naboranog lica morat će se boriti s mnogim brigama i bolestima. Ako si mlada žena i sanjaš da si zaljubljena i nesretna mladenka, budi oprezna, jer protivnici vrebaju. Doživjet ćeš i razočaranje u ljubavi, a također i bolest.

Međutim, ako nosiš vjenčanicu u snu, to znači da trenutačno pokušavaš riješiti svoje nade i osjećaje povezane sa svojom vezom. Međutim, ako netko drugi nosi vjenčanicu, obično se osjećaš inferiorno.

via GIPHY

Značenje vjenčanice u tvom snu

Općenito, međutim, vjenčanica simbolizira sreću i uspjeh. Ako nosiš vjenčanicu ne moraš mijenjati svoje osjećaje i nade, a san najavljuje nadolazeće vjenčanje ili neku drugu feštu. Ako takvu haljinu vidiš u snovima, u ruci imaš puno toga da doprineseš vjenčanju koje te zanima.

Life&style Viđat ćemo sve manje tradicionalnih svadbi, evo kakav nas trend vjenčanja čeka u 2021.

Tumačenje snova: svadbeni veo

Tradicija svadbenog vela je drevna. Služio je da sakrije mladenku i, između ostalog, trebao ju je zaštititi od zlih duhova. Sada svadbeni veo simbolizira još uvijek prikrivenu budućnost. U snu može naznačiti da će ti se želje ostvariti, čak i ako se to još uvijek čini malo vjerojatnim.

Ako u snu nosiš ili vidiš svadbeni veo, nade će ti se ispuniti. Uz to, pozitivne promjene i sreća u profesionalnom smislu nisu daleko. Ako sama nosiš veo, to također može ukazivati na bolest. Međutim, ako netko drugi nosi svadbeni veo, netko blizak tebi će se razboljeti. U snu si mlada žena koja se vidjela s mladenkinim velom? Tada se trenutačno baviš stvarima koje će ti pružiti trajno zadovoljstvo. Međutim, ako izgubiš veo u snu ili se dogodi neka druga nesreća, tuga i bol nisu daleko.

via GIPHY

Simbolika mladenke

Općenito, međutim, vidjeti mladenku ili kočiju s mladenkom u snu je dobar predznak. Nevjesta simbolizira radost i ljubav u tvom životu.
Međutim, ako muškarac sanja mladenku, trebao bi biti oprezan. San treba tumačiti kao upozorenje protiv nepromišljenih ljubavnih avantura. Međutim, ako muškarac poljubi mladenku, san simbolizira sretno pomirenje s prijateljima.

Life&style Buduća mladenka traži da joj roditelji plate raskošno vjenčanje premda godinama ne razgovara s njima

Ako mladenka poljubi druge ljude, imat će ne samo mnogo prijatelja, nego i puno veselja. Ako te poljubi mladenka, to ukazuje na dobro zdravlje i na to da će tvoj dragi naslijediti bogatstvo.

Trebala bi biti oprezna ako je mladenka iz tvog sna hladna prema svom suprugu. To ukazuje na nesretne okolnosti koje će ti ugroziti životno veselje. 

via GIPHY

Značenje mladoženje

Za razliku od mladenke, mladoženja utjelovljuje želju da se i sam vjenča ili da konačno pronađe partnericu kako bi mogao biti odgovoran za nekoga.

Ako u snu vidiš mladoženju, možeš se veseliti skorom vjenčanju u svojoj obitelji ili među prijateljima.

Ako u snu poljubiš svog mladoženju, predviđa se mala svađa. S druge strane, ako se već u snu svađaš s njim, iznenadit će te suprug.

Life&style Borba za najljepšu fotografiju vjenčanja je započela! Predivni mladenci zaista oduzimaju dah

Tumačenje snova: brak

Mnogi ljudi sanjaju specifične snove o svom braku, vjenčanju ili spolnom odnosu. Koliko god se činilo da se posljednja točka uklapa u ovaj popis, svi oni znače isto. Utjelovljuju želju za stabilnom, ali i skladnom vezom.

San o razvodu ili preljubu, s druge strane, izražava neravnotežu.

via GIPHY

 POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr