„Oni“ su otišli na more, a mi smo dobili novi omiljeni Melem

dm.hr
Omiljeni ljubavni par akademske slikarice Tisje Kljaković Braić, dobio je glavnu ulogu na „malom“ Melemu, prigodno nazvanom Melem Ljeto
Vidi originalni članak

Tako su „Oni“ otišli na more, a rezultat je sedam različitih ilustracija s kojima se tako lako poistovjetiti. Brojni Tisjini fanovi na društvenim mrežama već su krenuli u potragu za svim izdanjima ovog Melema, a mi znamo gdje ih možete kupiti već danas – u svim prodavaonicama dm-a i dm online shopu po cijeni od 24,90 kuna. I požurite, jer količine su ograničene!

„Ona“ i „On“ se na poklopcu omiljenog Melema sunčaju, ulaze u more, ljube, jedu lubenicu, plivaju, a sve njihove situacije su začinjene dozom dalmatinskog humora. Osim što će vas razvedriti i nasmijati svaki put kada ga vidite u svojoj torbi, Melem Ljeto ima i zaštitni faktor 30 te će čuvati vašu kožu i usne od štetnih UVA i UVB zraka.

Inače, usne su jedno od najčešćih mjesta na tijelu koje zaboravljamo zaštititi od sunca. Na njima je koža vrlo tanka, a nemaju lojne žlijezde koje bi ih štitile od dehidracije, zbog čega su u velikoj opasnosti od opeklina.

Uz Melem Ljeto, za lijepe i zdrave usne tijekom cijelog ljeta pojačajte unos voća i povrća s puno vode: lubenice, krastavaca, jagoda, naranče, paprike.

Stručnjaci preporučuju ponovo nanošenje balzama s faktorom 30 najmanje svakih dva sata, a ako jedete, pijete i kupate se (a što bi drugo radili na plaži?) onda barem svakih sat vremena. U jedno smo sigurni – ovog ljeta na more ne idemo bez barem nekoliko primjeraka Melema Ljeto koji se lako nanosi, brzo upija i štiti našu kožu.

Za još više informacija o ponudama i pogodnostima u dm-u ne zaboravite posjetiti web stranicu dm.hr, a, ako već niste, počnite pratiti dm i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram.

Posjeti Miss7.24sata.hr