Dirljivo: i njena je priča poput Pepeljugine

mummypages.co.uk
Kada ti život da limun, ti ga pretvori u limunadu, kao da je misao kojom se vodila Tiffany, majka malene Roslyn koja je od rođenja u kolicima
Vidi originalni članak

Roslyn Breen voli sve što vole i druge trogodišnjakinje – igračke, životinje i naravno, princeze iz Disneyevih bajki. No, ova djevojčica iz Michigana se razlikuje od drugih svojih vršnjakinja. Naime, zbog liječnicima još uvijek nepoznate dijagnoze trogodišnjakinja je od rođenja u kolicima.

Kako se bližila Noć vještica, jedna od najzabavnijih američkih proslava, Roslynina majka Tiffany jednostavno nije mogla dopustiti da njezina curica ne sudjeluje u općem veselju. Ali, kako odabrati dobar kostim? Mama Tiffany svoju je Roslyn ionako oduvijek zvala "moja mala princeza" – zato je jedini logičan odabir bio Roslyn pretvoriti u princezu, a njezina invalidska kolica u improviziranu Pepeljuginu kočiju. U tren oka djevojčica je zablistala u sasvim posebnom izdanju. 

Mama joj je sašila dugu haljinu i damske rukavice, a kolica je pretvorila u kočiju služeći se svime što joj je moglo poslužiti za izradu. Kočija se iz ideje pretvorila u stvarnost kada je mama malene Roslyn posegnula za hula hopom, božićnim dekoracijama, svjetiljkama, LED lampicama i još nekim ukrasima.

PREDIVNA KAMPANJA ZA PRINCEZE Ovo su stvarne Disney princeze

"Željela sam da Roslyn izazove pažnju, ali na pozitivan način. Često dobijemo poglede drugih, ali zbog različitih razloga...", objasnila je Tiffany. Na Halloween događaju u Michiganu je bila i ova djevojčica, i dobila je više nego pozitivne komentare. Većina se složila da je trogodišnjakinja doista živuća Pepeljuga.

Posjeti Miss7.24sata.hr