7 aplikacija koje su super korisne za ljeto

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Voljela bi se osjećati sigurnije, nisi dobra s novcima, želiš smršaviti, ali ne znaš kako, tražiš inspiraciju za uređenje doma - rješenje tvojih problema krije se u tvom pametnom telefonu
  • Postoji pregršt mobilnih aplikacija koje ti u tome mogu pomoći, a ovog puta izdvojili smo 7 koje će ti zasigurno olakšati svakodnevicu
  • Ne gubi vrijeme, provjeri koje mobilne aplikacije vrijedi skinuti iste sekunde!

Danas malo tko može bez svog pametnog telefona, a njegove prednosti su zaista beskonačne - sve ovisi o tome koliko smo spremni iskoristiti ih. Postoji pregršt aplikacija koje nam mogu olakšati svakodnevicu i zato ti danas otkrivamo 7 korisnih mobilnih aplikacija koje bi bilo dobro da skineš već sad na svoj pametni telefon i uvelike si olakšaš život. 

Obzirom da je počelo dugo toplo ljeto na popis smo, osim korisnih svakodnevnih aplikacija, dodali i one koje će ti koristiti tijekom izlazaka, za pripremu za plažu, kao i one koje ti nude aktualne pogodnosti koje, vjeruj nam na riječ, ne želiš propustiti. Pa krenimo redom...

Shazam

Sigurno si dosad barem jednom na radiju ili u klubu čula pjesmu koja ti se sviđa, a nisi znala o kojoj je pjesmi riječ. Tu u pomoć uskače Shazam! Nakon što skineš aplikaciju na svoj mobilni telefon, u svakom trenutku ćeš moći identificirati pjesmu u svega dva poteza prstom. Uđi u aplikaciju i jednostavno pritisni gumb u sredini ekrana kako bi identificirala što svira oko tebe. Shazam će prepoznati o kojoj je pjesmi riječ i spremiti je u mapu Moja glazba, zajedno sa svim ostalim pjesmama prethodno otkrivenim pomoću aplikacije. 

Companion Safety App 

Riječ je o vrlo korisnoj aplikaciji za povećanje sigurnosti žena koje žive same ili su često u situaciji da se kreću kasno noću. Aplikacija funkcionira na način da u nju uneseš svoje odredište i odabereš iz kontakata osobe za koje želite da budu tvoji ''suputnici'', a one će nakon toga dobiti mogućnost da uživo na karti prate tvoj napredak. Uz to što članovi tvoje obitelji ili prijatelji mogu pratiti tvoje kretanje i biti mirni da si sigurno stigla kući ili na neko drugo odredište, super je i to što oni ne moraju imati instaliranu ovu aplikaciju.

Samsung Members

Na našem popisu našla se još jedna korisna aplikacija koja svoje korisnike nagrađuje za vjernost. Svim vlasnicima Samsung pametnih telefon ili onima koji to tek planiraju postati aplikacija osigurava pristup ekskluzivnom sadržaju i stalnu podršku kako biste u potpunosti iskoristili svoj uređaj. Osim toga, korisnicima aplikacije dostupne su i brojne pogodnosti koje ne žele propustiti! Tako korisnici koji kupe jedan od pametnih telefona iz Samsung S serije – Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G ili S21 Ultra 5G – na poklon dobivaju Samsung Galaxy A02s pametni telefon. Sve što je potrebno je registrirati se u Samsung Members aplikaciji do 30. 6. 2021. Također, unutar Samsung Members aplikacije sve korisnike Samsung premium uređaja očekuje mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja zahvaljujući jedinstvenom Samsung Lounge programu vjernosti.

Houzz Interior Design Ideas

Ako uskoro planiraš osvježiti svoj dom novim detaljima ili potpuno renovirati određenu prostoriju, ova aplikacija poslužit će ti kao prijeko potrebna inspiracija. Ova odlična aplikacija pomoći će ti da dizajniraš svoj dom, bilo da ga gradiš, renoviraš ili samo dekoriraš. Za sjajne dizajnerske ideje inspiraciju možeš dobiti pregledom nekih od preko 11 milijuna fotografija kućnih interijera i eksterijera, a filtrirati ih možeš prema stilu, lokaciji ili vrsti prostorije. Pomoću ove aplikacije lako ćeš provjeriti i da li se neki komad nameštaja uklapa u određeni interijer, pogledati savjete stručnjaka, a fotografije možeš dijeliti sa članovima obitelji i prijateljima.

My Diet Coach

Super aplikacija za sve žene koje muče muku s viškom kilograma ili se jednostavno žele dovesti u formu do ljeta, zdravije hraniti i započeti s tjelesnom aktivnošću. Ako si jedna od tih žena, ova aplikacija će te motivirati i pomoći ti da što lakše i brže dođeš do željenog cilja. U aplikaciji možeš podesiti svoj cilj i pratiti napredak, a motivacijske fotografije i grafikoni će ti pomoći da napraviš male, zdrave promjene u načinu života. Uz prilagođeni podsjetnik i plan prehrane, tu su i brojač kalorija, savjeti za vježbe i poboljšanje kondicije, kao i inspirativni citati i zanimljive nagrade.

PictureThis – Plant Identification 

Još jedna korisna aplikacija ako voliš biljke i želiš saznati kako se neka biljka zove ili kako je održavati. Posebno će dobro doći onima koji jednostavno ne znaju s biljkama i uvijek ih nekim čudom nekako uspiju dokrajčiti. Jednostavno uslikaš biljku i učitaš sliku u aplikaciju. U sekundi ćeš dobiti rezultat s imenom biljke, njenim opisom i načinom održavanja. Poprilično cool, slažeš se?

Mobills

Ako nisi dobra s upravljanjem svojim budžetom, ovo je aplikacija za tebe. Mobills je jednostavna i vrlo korisna aplikacija koja omogućuje upravljanje financijama. Na jednostavan način možeš pratiti sve svoje prihode, rashode, imati na jednom mjestu sve račune (tekući, žiro, štednja). Također, moguće je da jedan korisnički račun dijele npr. supružnici pa tako u svakom trenutku vide koliko onaj drugi ima u svome novčaniku ili na što je zadnje potrošio. Statistika u obliku grafova jasno će ti pokazati kako se mijenja tvoje financijsko stanje iz mjeseca u mjesec.

Sada kad si skinula sve aplikacije s popisa, vrijeme je za šoping! Počasti se novim Samsung pametnim telefonom iz S serije. Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G su najnoviji flagship modeli iz S serije koje krasi kompaktniji dizajn, a dostupni su u nekoliko fantomskih privlačnih boja - fantomska ljubičasta, fantomska srebrna i fantomska crna te u verzijama od 128GB i 256GB, s 8 GB RAM memorije. Osim velikom memorijom, Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G mogu se pohvaliti još jačom i izdržljivijom memorijom, najbržim čipom dosad u nekom Galaxy uređaju te kamerom vrhunskih performansi. Opcija Fotografije iz 8K video zapisa omogućuje hvatanje kristalno jasnih fotografija. 8K video zapis najviša je rezolucija na mobilnom telefonu dosad, što znači da će snimke izgledati i bolje od filma. Vlogger View funkcija omogućuje snimanje videozapisa istovremeno s prelaskom s prednje na stražnju kameru, baš kao i mijenjanje ugla snimanja i gledanja, Dynamic AMOLED 2x zaslon omogućuje najuglađenije kretanje po zaslonu, a Eye Comfort Shield značajka automatski prilagođava filter plavog svjetla ovisno o dobu dana i sadržaju. 

Posjeti Miss7.24sata.hr