Oko čega su se Miss7 cure porječkale

Privatni album/Olja Runjić
Tik prije nego smo krenule spakirati kofere za našu veliku ljetnu avanturu, Pamela i ja shvatile smo da 'nemamo ništa u ormaru'. Tipično ženski, složit ćeš se... Zato smo krenule u last minute shopping, a idealna destinacija, odmah smo se usuglasile, bila je Westgate Shopping City. No nije bilo sve tako idealno kako smo zamišljale...
Vidi originalni članak

Pamela mi se jutros požalila: "Key, moramo se polako krenuti pakirati za naše jedrenje. Moram još kupiti badić, možda bih razmislila o jednodijelnom kojeg sam do sada odbijala." Dok je ona sva uzbuđena oko puta slagala svoju shopping listu prekinula sam ju: "Pam, ti ćeš uz to sigurno uzeti još i šešir, papuče, haljinu... Poznavajući tebe jedan kofer ti neće biti dovoljan." Pamela: "Bez brige, svjesna sam da na jedrenje idemo samo s jednom torbom, ali i ja imam metodu kako ću ponijeti puno više nego što misliš da mogu..."

Nije nam preostalo ništa drugo nego sjesti u auto i uputiti se u Westgate Shopping City. Prvi cilj: kupaći kostim. Prva postaja:Tezenis.

Odmah mi je za oko zapeo cvjetni jednodijelni badić koje preferiram zadnjih sezona, no odlučila sam vidjeti i ostalo u ponudi. Nisam se ni okrenula, a Pamela je došla ushićena jer je našla badić koji joj savršeno pristaje - baš onaj 'moj' s početka priče. Nisam mogla sakriti razočarenje, a Pamela oduševljenje.

Brzo mi je postalo jasno da ju neću moći razuvjeriti da ipak za promjenu posegne za dvodijelnim badićem, no razgledavanje i kupnja novog kupaćeg kostima za nju nije bila opcija. Noćna mora svake žene - kupovina badića za mene je tog trenutka postala još veća. Što mi je drugo preostajalo nego da pod svaku cijenu pronađem 'zamjenski' badić. Priznajem, nisam bila dobro društvo ni sebi, a kamoli Pameli koja me odlučila pustiti da se ohladim i pričekala me ispred dućana. U međuvremenu sam se oraspoložila ovim modelima.

Lijevo: Yamamay, 399 kn; sredina: Tezenis; desno: Yamamay, 319 kn

Onaj tko dobro poznaje Pamelu zna da su joj šeširi slaba točka pa smo naravno odmah nakon što smo pronašle badiće (netko lakše, netko teže), krenule u potragu za šeširom. U Terranovi smo pronašle pravo malo carstvo tih slamnatih modnih dodataka. Odmah po ulasku palo mi je nešto napamet: "Mogla bih ja sada Pam pokazati kako je to kad ti netko ispred nosa uzme ono što jako želiš". Tako sam odmah posegnula za jednim skoro pa kaubojskim šeširom kratkog oboda koji se idealno slaže s cvjetnim haljinama opuštenog kroja. Pamela je razotkrila moj mali tajni plan, počela se smijati te mi priznala kako se ionako odmah zaljubila u damski, bijeli iz izloga.

Ok, bilo mi je jasno kako u ovom shoppingu više nema mjesta nadmetanju. Konačno smo bile skroz opuštene, a razlog tome je sigurno i koji novi komad u našim rukama. No i dalje nismo bile gotove pa smo sa šeširima i badićima u  vrećicama krenule dalje. 

Lijevo gore: Terranova, 39 kn; Sredina dolje: Mango, 129.90 kn; Desno gore: 69 kn

Dok sam se hvalila kako će mi moj novi šešir savršeno ići uz japanke koje se vežu oko gležnja, Pamela se sjetila da ona svoju obuću za plažu još nema. Otišle smo u Deichmann gdje je odabrala crne udobne natikače koje će biti idealne za sve one divne uvale koje ćemo obilaziti jedrilicom. 

Gore lijevo: Deichmann, 149 kn; sredina: Mass; desno gore: Deichmann, 99 kn

Toliko smo se fokusirale na komade za plažu, da smo potpuno zaboravile da ćemo biti na party jedrenjaku, i samim time, puno partijati! Dakle, nećemo moći bez ljetnih mini haljina. Ja sam svoj omiljeni komad pronašla u Mangu, a radi se bijeloj haljinici dugih rukava s izvezenim cvijećem na prsima. Moći ću ju kombinirati s ravnim sandalama ili štiklama, a moram priznati da sam ovu slatku haljinicu uspjela naći po 50% sniženoj cijeni.

Lijevo: Mango, 199 kn; sredina: Mohito, 139 kn; desno: Reserved, 174 kn

Pamela se sjetila da nije stigla kupiti novu ljetnu pidžamu, ali kada je vidjela predivni tanki svileni ogrtač brenda Yamamay, shvatila je kako bi joj trebalo još štošta. Taj će divni ogrtač moći nositi i preko kraće pidžame i preko donjeg rublja, naravno...

Lijevo: Reserved, 89 kn; sredina: Yamamay, 223 kn; desno: Mango, 63.90 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr