Oduvijek si htjela naučiti kako se profesionalno našminkati? Ova besplatna radionica prava je prilika za to

Promo
Vidi originalni članak

Na jugu Lijepe Naše, u gradu Metkoviću, jučer je održana prva radionica „Kako se našminkati“ pod organizacijom mlade makeup artistice Marije Bošnjak. U moru makeup edukacija koje su sve popularnije u Hrvatskoj, ova se ističe lokacijom, porukom ali i time što je potpuno besplatna za polaznice.

Polaznice radionice „Kako se našminkati“ naučile su brojne tehnike šminkanja koje mogu prilagoditi svom licu i na taj način istaknuti svoje atribute i naposljetku, biti jedinstvene. Od nanošenja besprijekorne podloge i postizanja savršenog tena, do oblikovanja vlastitih obrva i nanošenja trepavica bez muke.

Ideja za ovu radionicu pojavila se zbog mojih predivnih sugrađanki i klijentica mog makeup studija „Mare“. Jako često sam dobivala pitanja kako da se našminkaju bez moje pomoći i zato sam se odlučila za ovu vrstu radionice. Bez obzira što je to moj životni poziv i što obožavam svoj posao, smatram da ljepota dolazi iznutra i da smo prirodne najljepše. No svaka žena, govorim iz svog iskustva, se osjeća mrvu  samopouzdanije i moćnije i s minimalnim makeupom. Želim pokloniti mojim sugrađankama taj koncept, da se svako jutro osjećaju moćno i samopouzdano.“ Izjavila je Marija Bošnjak, organizatorica.

Posjeti Miss7.24sata.hr