Održana premijera filma 'Glavni kuhar'

U organizaciji Editusa i Podravke sinoć je održana svečana premijera filma “Glavni kuhar” u Cineplexxu Centar Kaptol. Na premijeri je organiziran jedinstveni kulinarski događaj na kojem je sudjelovalo 100 kuhara iz Hrvatskog kuharskog saveza, a Podravkini promotori kulinarstva su prema receptu iz filma pripremali “Tacose alla Chef”.
Vidi originalni članak

U prepunom kinu na premijeri ove zabavne američke komedije uživala su i poznata lica Masterchefa, pjevačica Ivana Husar Mlinac te glumci Ranko Zidarić i Filip Šovagović te brojni drugi gosti i uzvanici.

Carl Casper je glavni kuhar u uglednom restoranu u Los Angelesu. Jednoga dana  iznenada odluči dati otkaz jer u svojoj kuharskoj kreativnosti ne želi popustiti nametljivom vlasniku restorana i trenutno se nađe u situaciji - što dalje? odlazi u Miami, gdje zajedno sa bivšom ženom, prijateljem i sinom otvori pokretnu kuhinju. Na cesti se Carl polako vraća svojim korijenima, te se u njemu ponovno probude strasti do kuhinje i života.

Film je bio prikazan na ovogodišnjem Pulskom festivalu, a na Tribeca film festivalu osvojio je prestižnu nagradu publike.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr