Odlična ideja s hrvatskim potpisom

Lana's DuckAss, jedan od omiljenih hrvatskih brandova prepoznatljiv po šarenim i veselim ručno nacrtanim i oslikanim likovima Lane Hudine, ovog ljeta proširuje ponudu. Kako bi u vrijeme velikih vrućina osigurali idealnu temperaturu vašeg omiljenog napitka te mu pritom podarili i originalni izgled, Lana's DuckAss s ponosom predstavlja novitet u ponudi: termo omotače/torbice za vaše najdraže bočice sa novom ilustracijom likova i krajobrazom Zagreba.
Vidi originalni članak

Ove originalne torbice za vaš omiljeni napitak rezultat su zajedničkog rada oca i kćeri, Ratka i Lane Hudine, a osim praktične namjene imaju i onu edukativnu. Uz svaku bočicu dolazi i kratki opis Manduševca, jedne od najpoznatijih zagrebačkih turističkih lokacija, direktno povezane uz vodu, a koja opisuje kako su Zagreb i Manduševac dobili ime te kupce upoznaje sa magičnim svojstvom ove fontane.

Primjena je jednostavna. Svoju omiljenu bočicu jednostavno omotajte ovom praktičnom torbicom za vodu izrađenom od termo gume koja jamči postojanu temperaturu, stavite ju preko ramena i bezbrižno uživajte u dugim šetnjama gradom. Podarite ovoga ljeta i svojoj bočici torbicu kako bi vam uvijek bila pri ruci i razveselila svaki dan.

Idealni kao poklon ili za vlastitu zabavu, ovi će omotači sa motivom Zagreba zasigurno prizvati pažnju vaše okoline, pokazati koliko „imate rad bijeli Zagreb grad“ te se pobrinuti za idealnu temperaturu vašeg napitka. Torbicu potražite u omiljenim suvenirnicama u Zagrebu ili direktno putem Facebooka.

Posjeti Miss7.24sata.hr