Odaberite prirodu i ostvarite 15x više bodova u dm-u

dm.hr
Vidi originalni članak

Do kraja veljače imate priliku odlučiti kupovati osviješteno i pri tome ostvariti 15x više bodova na kartici dm active beauty. Ako ćete svoju osviještenu kupnju obaviti u prodavaonicama dm-a, sve što trebate napraviti jest obratiti pozornost na označene proizvode prirodne kozmetike, osviještene prehrane i održive proizvode za domaćinstvo. Odaberite prirodu i na blagajni ćete uz karticu dm active beauty automatski ostvariti 15x više bodova i tako uštedjeti već pri sljedećoj kupnji u dm-u. Naravno, višestruke bodove možete ostvariti i kupnjom u dm online shopu, a proizvode pri čijoj kupnji ostvarujete 15x više bodova možete pronaći na poveznici www.dm.hr.

Ako tražite održiva rješenja za čišćenje doma, ne trebate tražiti dalje od linije proizvoda Denkmit nature koji su učinkoviti, povoljni i održivi. Od deterdženta za suđe i rublje do proizvoda za čišćenje WC-a, vaš će dom uz Denkmit nature zasjati u punom sjaju.

Ljubiteljima prirodne kozmetike preporučujemo da iskoriste ovu priliku i isprobaju nove proizvode dm marke alverde iz linije Q10. Dnevna krema alverde Q10  (19,90 kn) idealna je dnevna njega koja zaglađuje sitne linije i prve bore te čini kožu blistavom. Sadrži antioksidans Q10 koji djeluje kao čistač radikala, a zahvaljujući vitaminu C krema hidratizira kožu i ujednačava ten. Za noćnu rutinu odaberite noćnu kremu iz iste linije (19,90 kn) koja pomaže u sprječavanju prijevremenog starenja kože, a prirodni koenzim Q10 potiče regeneraciju kože preko noći.

Veljača je prava prilika da donesete dobre odluke za sebe i za prirodu. Ne zaboravite da uz dm možete kupovati i kuhati drugačije. Naime, pri kupnji označenih proizvoda u prodavaonicama dm-a u vrijednosti iznad 200 kuna dm vam daruje kuharicu „Kuhaj drugačije“. Inspirirajte se već sad na dm-ovom YouTube kanalu uz recepte iz kuharice koje su pripremili Nastasja Chiara Petrić i Mario Mlinarić.

Posjeti Miss7.24sata.hr