Odaberi savršen miris za ljetne dane u dm-u i bit ćeš nagrađena!

shutterstock
Vidi originalni članak
  • Pri odabiru mirisa najbitnije da se obavijena njime osjećaš ugodno i da ti diže raspoloženje
  • Kako bismo ti olakšali kupovinu, u nastavku donosimo neke od mirisa u ponudi dm-a koje i mi volimo nositi
  • Požuri i ugrabi super priliku! Uz kupovinu bilo kojeg dm mirisa do kraja lipnja dobivaš višestruke dm aktive beauty bodove 

Jutarnji rituali uljepšavanja za mnoge od nas uključuju i stavljanje nekoliko kapi omiljenog nam parfema.Ovisno o navikama, za tebe je to možda godinama isti miris, a možda ih i češće mijenjaš ovisno o raspoloženju ili dobu godine. Kako god bilo, zapamti da je pri odabiru mirisa najbitnije da se obavijena njime osjećaš ugodno i da ti diže raspoloženje. Iako na tržištu uvijek ima noviteta, pri odabiru mirisa najbolje je voditi se mišlju kako je najbolji parfem onaj koji odgovara tvojoj osobnosti, a ne onaj koji je najpopularniji te sezone, iako jedno ne isključuje drugo.

Zaputiš li se ovih dana u dm, dobro je znati kako do kraja lipnja za bilo koji kupljeni miris dobivaš 20 puta više bodova na svojoj kartici dm active beauty. U dm-u možeš birati među velikim brojem mirisa poznatih proizvođača, kao što su primjerice Boss, Dolce&Gabbana, Burberry, Escada, Giorgio Armani iliJean Paul Gaultier.

 

Od nedavno policama dm-a možeš pronaći i novi parfem Vetiver Rock, koji su usuradnji s dm-om kreirali nogometni reprezentativac Dejan Lovren, direktor modnog branda Rock Filius Matija Mišić te Hrvatska Parfemska Kuća.

Kako bismo ti olakšali kupovinu, u nastavku donosimo neke od mirisa u ponudi dm-a koje i mi volimo nositi:

Armani Sì Passione ima izuzetno zavodljiv cvjetno-voćni miris, odiše nektarom crnog ribiza i kruške, uz profinjenu kombinaciju tople vanilije, delikatnih cvjetova ruža, jasmina i nesvakidašnjeg heliotropa, aidealan je i za posao i za izlazak. Armani Si Intense svojim voćnim mirisom i senzualnošću učinit će pak da se ljudi okreću za tobom, a prikladan je za svaki dan, ali i za posebne prigode.

Jean Paul Gaultier Scandal slatki je miris za romantičnu ženu, namijenjen prije svega za večer i posebne prilike, dok Burberry Her daje dojam moderne žene sa stavom, dinamične i mlade te je prikladan za svakodnevno nošenje.
Bočica parfema Escada Celebrate N.O.W. puna je radosti i optimizma, a riječ je o cvjetnom mirisu koji će vam dići raspoloženje. Cvjetni, ali i senzualan je Naomi Campbell Cat deluxe dok Dolce & Gabbana The One odaje počast prirodnoj ljepoti, ženstvenosti i eleganciji.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Posjeti Miss7.24sata.hr