Od brzinskog mijenjanja pelena nadalje: 10 zvijezda podijelilo je svoje roditeljske trikove

Instagram@lejla.fili Slavne osobe podijelile su roditeljske trikove
Vidi originalni članak
  • Unatoč tome što su bogati, slavni i medijski eksponirani, slavni roditelji suočavaju se s istim svakodnevnim obiteljskim borbama kao i svi mi
  • Od nagovaranja djece da jedu više povrća, do mijenjanja prljavih pelena, roditeljima je potrebna sva pomoć kako bi im život bio lakši
  • Donosimo ti neke trikove slavnih roditelja, koji su doista i više nego OK 

Mnogi poznati roditelji smislili su doista kreativne trikove o tome kako se nositi sa svim usponima i padovima odgoja djece, te su spremni podijeliti svoju mudrost.

1. Mark Zuckerberg: najbrže mijenjanje pelene

Osnivač Facebooka i otac dvije kćeri slavno se hvalio kako bi mogao postaviti rekord u promjeni prljavih pelena. „Ja sam tip koji se voli natjecati pa si mjerim vrijeme kako bih postao bolji. Spustio sam se na 20 sekundi“, rekao je. Prema Zuckerbergu, tajna je gurnuti novu pelenu ispod stare.

2. Blake Lively: kutija za komentare

Zvijezda serije „Tračerica“ i zaposlena mama troje djece vjeruje da je komunikacija ključna kada je u pitanju roditeljstvo. „Mislim da bi bilo najbolje na svijetu imati kutiju za komentare u svom domu. Djeca bi mogla ostaviti komentare o tome što bi mogla učiniti bolje ili što bi druga djeca mogla učiniti bolje. Kao kad ostaviš komentar upravi u restoranu“, rekla je.

3. Hilary Duff: dodatna odjeća - za roditelje!

Hilary Duff nedavno je rodila treće dijete, a budući da je iskusna mama, morala je podijeliti neke roditeljske trikove. Na primjer, kada ideš na izlet, obavezno spakiraj dodatnu odjeću - ne samo za svoju djecu,  nego i za sebe - kako bi bila spremna za mijenjanje pelena. „Letjela sam u New York s Lucom, a on je imao dodatnu odjeću, a ja nisam. Bio je čist, bio je dobar... Ja nisam. Tako da od tada uvijek gurnem dodatnu majicu u torbu“, rekla je.

4. Tamera Mowry: zvučni stroj?

Zvijezda serije „Puna kuća“ i mama dvoje djece podijelila je na svom blogu savjete o tome kako uspavati djecu. “Mališani napreduju u rutini. Ako želiš bebu koja će prespavati cijelu noć, prvi korak je natjerati je da zaspi i zadrži tu rutinu kako bi joj stvorila dosljednost u životu“, napisala je.

Mowry također vjeruje da vrijedi uložiti u dobar zvučni stroj. „Djeca svih dobnih skupina vole zvučne strojeve, zbog ritmične pozadinske buke osjećaju se lakše“, dodala je.

5. Jenna Fischer: IKEA kao Disneyland za djecu

Glumica, najpoznatija po ulozi recepcionarke u sitcomu „The Office“, podijelila je savjet o tome kako odlazak u Ikeu učiniti zabavnijim za svog mališana. „Odvezli bismo se do Ikee i popili kavu, a onda bismo mu dopustili da prošeta kroz Ikeu, a zatim bismo završili sa sladoledom. Bilo je vrlo sigurno, sve je bilo jako mekano. Ikea je doista Disneyland za djecu od 18 mjeseci”, rekla je.

6. Elka Whalan: "ponekad hrana" i "svakodnevna hrana"

Kad je riječ o tome da nagovoriš svoju djecu da jedu više povrća, olimpijska plivačica Elka Whalan kaže da je tajna u odabiru pravih riječi. „Razgovaramo s djecom o 'ponekad' hrani' (čips, čokolada, hrana za zabave) i 'svakodnevnoj' hrani. Jednostavno je, ali oni to razumiju i to je pobjednička taktika“, izjavila je.

7. Melissa McCarthy: večernji izlazak popodne

Komičarka i mama voli pojednostaviti stvari. Umjesto da kasno navečer izlazi sa suprugom, izlazi puno ranije kako bi se mogli ranije  vratiti kući te uspavati djecu.

8. Kristen Bell: Ruke na auto!

Zvijezda „Veronice Mars“ i mama dviju kćeri podijelila je briljantan roditeljski trik o tome kako zaštititi djecu pri izlasku iz auta. „Ruke na poklopac rezervoara!“, rečenica je koju izgovara dok iskače iz auta. To čuva djecu od bilo kakvog nadolazećeg prometa dok istovarujem prtljažnik“, napisala je na svom Instagram računu.

Life&style Nevjerojatno: 11 beba koje totalno izgledaju kao ove svjetski poznate zvijezde

9. Sarah Michelle Gellar: Netko mora platiti to mlijeko...

Zvijezda serije „Buffy, ubojica vampira“ poznata je po svom štedljivom načinu života i često kupuje na rasprodaji. I ne čudi što svoju djecu želi naučiti vrijednosti novca. „Moja kćer je u zadnje vrijeme tražila od mene šalicu mlijeka i nije ga popila. Rekla sam joj da ću svaki put kad me zamoli za šalicu mlijeka i ne popije ga, izvaditi novac za to iz njezine kasice. Netko mora platiti to mlijeko“, objasnila je.

10. Busy Philipps: potičite rivalstvo

Tučnjava među djecom može biti dosadna, ali zvijezda serije „Cougar Town“, Busy Phillips, odlučila je to dobro iskoristiti. „Koristim suparništvo braće i sestara. Na primjer, kažem: 'Osjećam da će Cricket prva dovršiti svoju brokulu', a onda Birdie kaže: 'Ja mogu prva pojesti'“, rekla je.

Posjeti Miss7.24sata.hr