Obožavatelji serije 'Tračerica' uočili su modni gaf na Blake Lively i ne mogu joj oprostiti

imdb
Vidi originalni članak
  • Serija Tračerica godinama je zabavljala mnoge dramatičnim zapletima, ali i modnim izdanjima protagonistica 
  • Obožavateljicama zato nisu promaknuli modni gafovi koji su se potkrali u petoj i šestoj sezoni serije 
  • Nedostatak jedne cipele ili trenirka navučena preko spektakularne haljine – nespretna su rješenja iz serije koja su sada postala viralna

Osam godina je prošlo od američke tinejdžerske serije koja se uglavnom fokusirala na živote privilegiranih tinejdžera s Manhattana a koja je mnoge prikovala uz male ekrane, što zbog dramatičnih zapleta u njihovim životima, što zbog modnih odabira koji su inspirirali mnoge. Fanovi ''Gossip Girl'' još se uvijek nostalgično vraćaju na najupečatljivije modne trenutke serije, ali sada u ulozi pravih modnih detektiva kojima baš ništa nije promaknulo. Tako su iz pojedinih epizoda izvukli modne gafove. A što su to pronašli korisnici TikToka koji su zaslužni što su ovi nespretni trenuci postali viralni?

Stars Blake Lively i Ryan Reynolds prvi put su pokazali svoje treće dijete - evo što smo uspjeli doznati

Naime, u jednoj od scena  glumica odnosno statistica nosi samo jednu cipelu. Radi se o petoj sezoni, točnije epizodi ''The Jewel od Denial, a glumica čija se cijela silueta ne može vidjeti, a nalazi se u kadru uz glumce Penna Badgleyja i Leighton Meester, pokušava balansirati na jednoj bosoj nozi i na drugoj na kojoj ima visoku potpeticu. 

@triciaerb3

Someone messed up ##gossipgirl ##xoxogossipgirl ##fyp ##foryoupage ##foryou ##tiktok ##explorepage

♬ original sound - triciaerb3

''Može li mi netko reći zašto ova žena nosi samo jednu cipelu? ''Žao mi je, ali što??!'', piše na objavi korisnice TikToka @triciaerb3. Mnogi su se našalili kako se vjerojatno radi o rezanju budžeta, dok su drugi nagađali kako glumicu nije bilo ni pretjerano briga za ovaj modni gaf kako se i ne vidi cijela u kadru. 

No, korisnica TikToka @skyehanamaikai primijetila je još jedan modni promašaj i to na jednoj od glavnih protagonistica serijala, zanosnoj Blake Lively koja je utjelovila lik Serene van der Woodsen. U četvrtoj epizodi šeste sezone serije, koja je prvi put emitirana 2012. godine, Serena oduševila pojavom u koraljnoj bodycon haljini branda Roland Mouret koju je iskombinirala uz visoke potpetice na gole noge. 

U kadrovima se pojavljuje u restoranu, a zatim sjeda za stol s Danom Humphreyjem, ali kada se na kraju scene ustane može se primijetiti kako glumica donosi donji dio crne trenirke koji je navučen preko donjeg dijela haljine i nogu. 

@skyehanamaikai

season 6 episode 4 😗

♬ original sound - skyehanamaikai

Tik Tok video koji prikazuje ovaj modni propust objavljen je krajem travnja a od tada je pogledan više od sedam milijuna puta. 

''Činjenica da sam seriju Gossip Girl pogledala tri puta i nisam primijetila....''jedan od tisuće komentara na ovaj otkrivajući video. 

Da glumica nije skinula trenirku koja je grijala u pauzama između snimanja scena, nije primijetio nitko iz tima snimanja serijala, ali zato ovakvi propusti nisu mogli promaknuti vjernim obožavateljicama kojima je modni aspekt serije izgleda vrlo bitna stavka. 

Posjeti Miss7.24sata.hr