Novac je najsigurniji u kutiji od cipela!

promo
OK, pod madracem ili u čarapi ga valjda nitko ne čuva, to se samo tako kaže. No ako ipak voliš novac držati u kući, rješenje je obična kutija od adidas tenisica. Može o od najkica. Posebno ako u sebi krije sef!
Vidi originalni članak

Sjećaš se starih filmova o škrticama pa i crtića o Pašku Patku i njegovom ujaku Tvrdici (za starije: Paji Patku i ujaku Baji)? Neki od nas su i u današnje vrijeme skloni su čuvati novac radije negdje pri ruci nego u banci. Što, znamo, nije pametno. Zato brend Mandem Safe nudi originalno, ali i stylish iznenađenje. Naime, sefovi koji dolaze s ovim potpisom osim što su napravljeni od vrhunskog čelika, imaju meku podstavu (ako se u sefu drži i nakit) te prema želji - ključ ili karticu. U čemu fora? Prijenosni mandam sefovi napravljeni su točno prema dimenzijama kutija za tenisice Nike i adidas.

Noviji model LX je rezerviran za adidas kutije i ima karticu, dok je stariji model SC bio namijenjen Nike kutijama i otključava se klasičnim ključem. Doista, možemo li zamisliti coolerskiji način za čuvanje naše imovine? Teško...

Posjeti Miss7.24sata.hr