Nova sezona IN dizajna s Mirjanom Mikulec

U nedjelju je emitirana prva epizoda popularne emisije IN dizajn s Mirjanom Mikulec. Emisiju pratite nedjeljom na RTL televiziji u 9:15, i reprizu na RTL2 u 16:30.
Vidi originalni članak

Kao i u prethodnim sezonama u nešto manje od pola sata Mirjana Mikulec zajedno sa suradnicima u prilozima Dizajnerski prostori predstavljat će interijere iz Hrvatske, Italije i Slovenije. Posjetit će poznatu slastičarnicu Lolita u Ljubljani. Arhitekti AKSL studija, predstavit će  svoje dosadašnje radove. Otvarat će stanove najljepših interijera u Istri, Zagrebu i okolici.

U prilozima Stvaramo dom u kojima oprema prostorije od samog početka obuhvatit će sve prostorije stambenog prostora. Neke od njih opremat će gotovim namještajem, dok će za pojedine izrađivati namještaj po mjeri. Za one kreativne koji najviše vole rubriku Uradi sam, izrađivat će krevet, lampe, vješalice, police, a sve nacrte koje su osmislili arhitekti gledatelji će moći skinuti na Facebook stranici. 

U Inspiracijama i trendovima posjetit će tvornicu dizajnerskih pločica 14 Ora Italiana i Atlas Concorde u Modeni. U Zaboku će posjetiti tvornicu ručno rađenih tepiha Saga Saga, za koju su svoje tepihe dizajnirali Amarie, Saša Šekoranja, Petra Sučić Roje, Boris Ljubičić, Juraj Zigman, Mirjana Mikulec i mnogi drugi. U najinspirativnijem prilogu Makeover, uz minimalne budžete renovirati će blagovaonice, kupaonice, kuhinje, radne prostore, a jedan od gledatelja osvojit će preuređenje jednog prostora u stanu.

Posjeti Miss7.24sata.hr