Nogirajte loše beauty navike, vrijeme je za kućni IPL

Philips
Gotovo 84 posto žena u Hrvatskoj sanja o dugotrajnom uklanjanju neželjenih dlačica, no ipak, nešto više od polovice njih još uvijek koristi britvicu.
Vidi originalni članak

Osim britvice, Hrvatice biraju i vosak ili električni epilator. No, sve su to bolne metode s kratkotrajnim učinkom. Stoga ih nogirajte i odaberite IPL.

Želimo ukloniti dlačice brzo i bezbolno, ali pritom želimo i dugotrajne rezultate. Tako bi se moglo opisati razmišljanje brojnih žena u Hrvatskoj, kad na red dođe pitanje uklanjanja dlačica. U istraživanju koje je proveo poznati lifestyle portal Žena.hr, a u kojemu su sudjelovale 1.302 ispitanice, čak 84 posto žena u Hrvatskoj navodi kako sanja o dugotrajnom uklanjanju dlačica.

IPL u kućnom pakiranju

Ipak, čak 52 posto žena u Hrvatskoj i dalje koristi britvicu koja sa sobom donosi kratkotrajni rezultat, ali i puno iritacija na koži. Druge dvije najkorištenije metode uklanjanja dlačica u Hrvatskoj su električni epilator i vosak, koje osiguravaju nešto dulje rezultate od britvice, no zato su ovo najbolnije metode uklanjanja dlačica, a mogu uzrokovati i njihovo urastanje.

Zašto se i dalje vežemo uz bolne i neželjene metode uklanjanja dlačica? Zapitala se to i poznata komičarka i kolumnistica, Andrea Andrassy, koja je, potaknuta podacima iz istraživanja, odlučila potražiti najbolje rješenje za uklanjanje dlačica te se pritom konzultirala i s našom poznatom dermatovenerologinjom dr. Ivanom Nolom.

Kao najbolje rješenje nametnula joj se IPL tehnologija i to u najboljem mogućem pakiranju – Philips Lumea kućnom IPL uređaju za uklanjanje dlačica. Da je Philips Lumea trenutačno najbolji beauty gadget kad je riječ o dugotrajnom i bezbolnom uklanjanju dlačica, potvrđuje i nagrada „Odabrani proizvod godine“ u kategoriji „Osobna njega - uklanjanje dlačica“, koju provodi svjetski poznata istraživačka agencija AC Nielsen. Kriterij za osvajanje nagrade su bili atraktivnost, inovativnost i zadovoljstvo pri upotrebi.

Kako Philips Lumea djeluje na dlačice?

Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. Uz Philips Lumeu možete očekivati znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana. Nakon toga vam je, u prosjeku, potrebno da jednom u dva mjeseca, ponekad čak i više, napravite tretmane Lumeom kako biste održali kožu glatkom i bez dlačica. No, moramo uzeti u obzir da svatko od nas ima drugačiji ritam rasta dlačica, pa se i ritmovi korištenja razlikuju. Zato govorim o prosjeku.

Sigurna i jednostavna za korištenje

Philips Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu, što potvrđuju i dermatološka ispitivanja na dvije tisuće žena diljem svijeta. Prilikom korištenja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije od jedan do pet, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. U slučaju da imate, primjerice, tetovažu, dovoljno je da ju dodatno prekrijete, a uređaj je siguran i u slučaju proširenih vena. Valja istaknuti i kako uređaj ima posebne nastavke za osjetljivije dijelove tijela poput lica ili bikini zone.

Najbolja za tamne dlačice i svjetlu kožu

Prije korištenja uređaja, važno je odrediti je li koža korisnice pogodna za korištenje. Ukoliko je boja dlačica tamnoplava, smeđa ili crna, tretman će biti učinkovit. Ako se radi o crvenim, svjetloplavim ili bijelo-sivim (sijedim) dlačicama, baš kao i kod drugih IPL tretmana, uređaj Philips Lumea neće imati učinka.

Philips Lumea modeli i preporučene cijene:

Philips Lumea  SC2009 Prestige .................  4.099,00 kuna Tijelo, lice i bikini zona - 250.000 bljeskova, bežična

Philips Lumea  Prestige SC2005 .................  3.299,00 kuna Samo tijelo – 250.000 bljeskova, bežična

Philips Lumea  Advanced SC1995 .................  2.099,00 kuna Samo tijelo -  250.000 bljeskova, ima kabel

Posjeti Miss7.24sata.hr