Njih nikada dosta!

jo malone
Ako želiš u kratkom roku svome domu podariti toplinu, i posebno romantičnu atmosferu evo jednostavnog trika! Zapali mirisnu svijeću!
Vidi originalni članak

Nekima je strast moda. Cipele, modni dodaci, odjeća a drugima srce ubrzano lupa na spomen uređenja interijera. Baš kao i  modi i u svijetu interijera trendovi dolaze i odlaze svake sezone. Ono što je u svijetu moe mala crna haljina to je ovdje bezvremenski ukras svakom domu - mirisna svijeća.

Osim romantične atmosfere i topline doma mirisni plamen odlično će zakamuflirati sve neugodne mirise koji ostaju nakon kuhanja i sličnog. Za hladnije mjesece preporuča se miris cimeta,jabuke, naranče, vanilije i sandalovine dok su za vrijeme vrućih ljetnih noći najpopularnije one s mirisom citrusa, soli i cvijeća.

Osim mirisa, posebna se pažnja posvećuje i dizajnu svijeće. One danas često podsjećaju na mala umjetnička djela. Cijena, pogađate, prati takav trend. Izabrali smo top 5 svijeća. Neke će vam biti žao zapaliti a u drugima ćete nesmetano uživati! U oba slučaja opuštajuća atmosfera je zagarantirana!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr