Neveni u goste dolazi glumica Leona Paraminski. Uživaj u emisiji, a usput osvoji i nagradu

Instagram@leonaparaminski Neveni u goste dolazi glumica Leona Paraminski
Vidi originalni članak
  • Uskoro nam stiže novo izdanje talk showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'
  • Neveni u goste dolazi glumica Leona Paraminski
  • Osim što ćeš sigurno uživati uz našu voditeljicu i zanimljivu gošću, možeš osvojiti i  Bio-Oil Prirodno ulje uz maske za spavanje brenda ASTERIA 
  • Show počinje u 20 sati, 29. listopada, i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu 

Show 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' dosad je imao niz zanimljivih slavnih gostiju, a nema sumnje da će i najnovija emisija biti jednako interesantna i zabavna. Novo izdanje talk showa miss7 live s Nevenom Rendeli u goste dovodi glumicu Leonu Paraminski. Zagrebačka glumica s američkom adresom nedavno je rodila svoje prvo dijete, djevojčicu Liv. Vesela i pozitivna glumica zrači pozitivnom energijom, a tako će biti i u Neveninoj emisiji.

Bit će to vrijeme za pravi ženski razgovor, a jedna od tema o kojima će Nevena i Leona razgovarati je svakako ona o - majčinstvu. Leona je rodila u Santa Barbara Cottage Hospital, istoj bolnici u kojoj je Meghan Markle na svijet donijela kćerkicu Lilibet. Otkriti će glumica kako se snašla u novoj ulozi, kako je prošao porod i prvi dani majčinstva. Glumica koja se sa suprugom preselila u Santa Barbaru u Kaliforniji otkrit će i kakav je život na zapadnoj obali LA-a., te kakvi su joj daljnji planovi s glumačkom karijerom.

Osim super zabave, Nevena također planira i genijalan giveaway koji nećeš željeti propustiti. Ukoliko komentiraš za vrijeme trajanja emisije možeš osvojiti Bio-Oil Prirodno ulje od 25 mililitara uz maske za spavanje brenda Asteria.
Bio-Oil prirodno ulje za njegu kože sadrži 100% prirodne sastojke: biljna ulja jojobe, ulje sjemenki nara, ulje chia sjemenki i ulje sjemenki inca inchi, eterična ulja kamilice, lavande, nevena i pačulija te vitamin E iz ulja pšeničnih klica i vitamini iz ulja šipka. Ovim super uljem i maskom nagradit će se 5 najkreativnijih odgovora. 
Podsjećamo da show možeš pogledati 29. listopada u 20 sati na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu! Pripremi omiljeni topli napitak, udobno se smjesti i uživaj u emisiji!

Dobitnice nagradnog natječaja odabrane u komentarima na Facebooku ispod podcasta 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' su:

Amadea Krajnović
Martina K Prpic
Marija Moćna
Nikolina Lukić
Ana Petra Kovač

Posjeti Miss7.24sata.hr