Neveni u goste dolaze glumica Ecija Ojdanić i još jedan jako zanimljiv gost

Vidi originalni članak
  • Vrijeme je da saznaš tko dolazi sljedeći utorak u 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'
  • Glumica i izvrsna trkačica i žena kojoj godine, očito, rade u korist - Ecija Ojdanić  
  • Show počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj!  

Umirali smo od smijeha prošli utorak kada je u internetskom showu 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' gostovala Daniela Trbović, a posebno kada je igrala igru asocijacija na fotografije hrvatskih političara. Dodatnu dozu raspoloženja u show je unio i gost iznenađenja, glazbenik Ante Gelo koji je za kraj emisije izveo pjesmu ''Always Look on the Bright Side of Life'', što nam je svima ovih dana dobar savjet, a ni sljedećeg utorka nemoj očekivati ništa manje zanimljivu ekipu. 

Neveni u goste stiže glumica Ecija Ojdanić na čiji Instagram često bacimo oko i zadivimo se njezinoj formi pa se nadamo da ćemo u emisiji moći saznati kako Eciji uspijeva sve što naumi i usput izgledati trako dobro. Glumica neće biti usamljena u talk-.showu, pridružit će joj se još jedna gošća ili gost, a da bi saznala tko će to biti, trebat ćeš se stpjeti do utorka. 


Znamo da već znaš, ali za svaki slučaj -  show počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj!  

Posjeti Miss7.24sata.hr