Neočekivano finalne najvećeg hip hop festivala na plaži

Preko 20 tisuća ljudi iz cijelog svijeta pohodili su After partyje, Pool i Boat partyje i koncerte na novaljskoj plaži Zrće. New Yorker Fresh Island Festival prvi je festival u regiji koji je ugostio superzvijezdu kalibra Rick Rossa, a uz njega i Method Mana & Redmana te Mobb Deep.
Vidi originalni članak

Preko 40 DJ-jeva iz najboljih svjetskih hip hop kolektiva, uključujući legendarnog BBC-jevog voditelja Tima Westwooda, jednu od vodećih njemačkih DJ ekipa Crux Sound system i najpoznatiju slovačku hip hop grupu Kontrafakt.

Publika u klubu Papaya, istinski hip hop fanovi su fantastično reagirali na last minute promjenu lineupa, koja je za finale New Yorker Fresh Island Festivala umjesto najavljenog DMX-a, prvi put u Hrvatsku dovela veterane njujorškog undergrounda Mobb Deep. Da je plan B nekad čak bolji od plana A, dokazale su reakcije na njihove klasike koji su se redali tijekom jednoipolsatnog koncerta.

U posljednja je tri dana New Yorker Fresh Island Festival promijenio demografiju plaže Zrće - iz partijanera u repere, koji su grad Novalju pretvorili u modnu paradu. New Yorker Fresh Island Festival produkt je domaće ekipe - u potpunosti je domaći proizvod koji je u samo tri godine postao jedan od najpoželjnijih festivala u Europi.

Ovogodišnje izdanje pratilo je 120 akreditiranih novinara iz SAD-a, Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Slovačke, Poljske, Austrije, Slovenije i Hrvatske. Generalni sponzor i partner trećeg izdanja Fresh Island Festivala je New Yorker.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr