Ne znaš što sa sobom ovaj vikend? Imamo 3 odlična prijedloga što raditi!

Miss7/Instagram/Facebook
Jesen nam je donijela pregršt zanimljivih festivala i događaja, a mi smo izdvojile tri koja možeš posjetiti ovoga vikenda. I vjeruj nam - zabava je zagarantirana!
Vidi originalni članak

Sigurne smo da ćeš se složiti s nama - jesen nikada nije dosadna! Istina, ponekad je vrijeme malo depresivno, ali kada su različita događanja u pitanju, čini nam se da ih je najviše upravo tijekom ovog godišnjeg doba. Slažeš li se s nama?

Svaki vikend ima nešto zanimljivo na repertoaru i, što je najvažnije, organiziraju se događanja za svačiji ukus. Sigurne smo da ćeš pronaći nešto za sebe bilo da voliš gurmanska okupljanja, glazbena, filmska, kazališna, zabavna... 

U nastavku donosimo naš prijedlog za ovaj vikend:

Bučijada 

Gdje: u Ivanić-Gradu
Kada: od 19. do 21. listopada

Već tradicionalno, četrnaestu godinu za redom, u Ivanić-Gradu održava se gastronomska manifestacija Bučijada, na kojoj svoje proizvode izlaže više od 200 izlagača. U gradskom parku umjetnici i kreativci izrađuju različite skulpture i instalacije na temu buče, a u ponudi su i brojna različita jela od buče u restoranima i gastro šatoru. Ono što je posebno zanimljivo je to da su na sajmu u ponudi i ponuda piva od buče.

Uz to su organizirani različiti zabavni sadržaji kao što su: vožnja tradicijskom i Buča kočijom, Bučko vlakićem, igraonice i radionice za najmlađe, kazališne predstave, izložbe, koncerti, promocije i etno program. Dobro je znati i da iz Zagreba vozi turističko-izletnički vlak „Bučko express”. Otvorenje Parka skulptura i instalacija „Buča kao inspiracija“ bit će u petak, 19. listopada u gradskom parku u centru, dok će svečano otvorenje 14. Bučijade biti u subotu 20. listopada u 11 sati, a posjetitelje će navečer zabavljati splitska grupa T.B.F.

Too Loud Fest 

Gdje: u hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu
Kada: od 20. do 21. listopada 

Odlična vijest za sve ljubitelje dobre glazbe, zvuka i slike - Too Loud Fest ponovno dolazi u Zagreb! Kao i prošle godine, održat će se u hotelu DoubleTree by Hilton u razdoblju od 20. do 21. listopada. Posjetitelje očekuje jedinstveni multimedijalni spektakl i veoma bogat program. Ovogodišnji Too Loud Fest i dalje se drži ideje da kroz multimediju, prezentacije, koncerte i izložbe prezentira glazbu, kvalitetan zvuk i video. I to na razini koju većina ljudi do sada nije mogla doživjeti. Tako posjetitelje očekuje dobra glazba, koncerti, projekcije, mnogobrojne premijere i radionice.

Life&style Izradi personaliziranu zdjelicu i pomogni napuštenom psiću!

Svoj dolazak na Too Loud Fest potvrdilo je više od 30 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme, kao i brojni glazbeni izvođači. I ne samo to! Festival je ove godine ponovno uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja. Upravo zbog toga Zagreb stoji uz bok Las Vegasu, Tokiju, Münchenu, Los Angelesu, Denveru i drugim velikim gradovima.

Totalni JoomBoos

Gdje: u Areni Zagreb
Kada: 21. listopada

JoomBoos radi veliku zabavu povodom trećeg rođendana svog YouTube kanala i 500 tisuća pretplatnika. Na tom spektakularnom događaju očekuje se preko 50 najpoznatijih regionalnih, svjetskih i domaćih youtubera, među kojima su Petra Dimić, Two Crazy Beauties, Gloria Berger, LayZ, Baka Prase i Choda.

U nedjelju će biti održana i premijera nove nove JoomBoos pjesme, a osim toga, posjetitelji će se moći okušati u raznih izazovima te se fotografirati s velikim YouTube zvijezdama. I ne samo to, publiku će zabavljati Domenica, LayZ i Stoka. Arena Zagreb svoja će vrata otvoriti već od 11 sati, a bogati JoomBoos program, kojega će voditi Ivan Vukušić i Saamo Petraa počet će u 13 sati
 

Posjeti Miss7.24sata.hr