Namještaj luksuznog dizajna i prihvatljivih cijena Enza Home stigao je u Zagreb

Pr/Hoću knjigu
Vidi originalni članak
  • Luksuzni namještaj po povoljnim cijenama napokon je stigao i u Zagreb, pogledaj što sve možeš pronaći u Enza Homeu
  • Trgovina je koncipirana tako da je podijeljena u desetke zasebnih, potpuno namještenih kutaka, a njihov dizajn oplemeniti će životni prostor
  • Od svijeta spavanja do kuhinja, sve je tu, a u pomoć oko uređenja tvog doma uskočit će i njihovi arhitekti

Namještaj koji dizajnom podsjeća na onaj sa stranica najluksuznijih magazina o uređenju interijera o kakvom najčešće samo maštamo, stigao je u Zagreb i povodom otvorenja nudi 15 posto popusta na sve. Enza Home je brand za stvaranje novih stilova koji će oplemeniti tvoj životni prostor, od blagovaonica do namještaja za spavaće sobe, madraca, tekstila i pribora te modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u prostor.  Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost susreću se s dizajnom, elegancija se spaja s pristupačnosti ovog namještaja koji pokriva cijeli dom, od kuhinje do spavaće sobe. 

Dinamičan i moderan dizajn

Kvaliteta se kombinira s estetikom iza koje stoji tim talijanskih produkt dizajnera sa sjedištem u Milanu. Materijali, boje, dizajn i sve ostale značajke Enza namještaja dinamični su i moderni. Novootvorena trgovina nalazi se u sklopu Family Malla Zagreb i na gotovo dvije tisuće metara kvadratnih, nudi dvije tisuće bogatih i raznolikih artikala: namještaj, detalji, madraci, šareni proizvodi od kućnog tekstila, kao i jastuci i popluni. Trgovina je koncipirana tako da je podijeljena u desetke zasebnih, potpuno namještenih kutaka.

Enza home izdvaja se i cijenom tvrdeći kako luksuz nikad nije bio dostupniji, a ako trebaš pomoć arhitekata pri uređenju svog prostora, Enza home nudi i to rješenje. 

A ako ti je teško vizualizirati namještaj unutar određene prostorije 3D vizualizacija tvojeg prostora je u ponudi, a tim arhitekata može te i posjetiti na lokaciji koju uređuješ. 

Osim namještaja, rasvjete i tekstila, u Enzi je posebna pozornost posvećena asortimanju za spavanje, a povrh svega trgovina ima i vlastiti kafić u kojem možeš u miru razmišljati o uređenju doma dok ispijaš kavicu... 

Posjeti Miss7.24sata.hr