Nakon više od 30 godina He-Man na malim ekranima! Pogledaj kako izgleda u novim nastavcima na Netflixu

imdb Kultni crtić 'Gospodari svemira' s junakom He-manom
Vidi originalni članak
  • Crtić 'Gospodari svemira' s He-Manom, omiljenim  junakom koji se borio na strani dobroga, zabavljao je generacije koje su odrastale u 80-ima
  • Mnogi su zato jedva dočekali nove nastavke animiranog serijala koji se počeo prikazivati na Netflixu
  • Tvorac novih nastavaka je Kevin Smith, a glasove glavnim junacima koji će boraviti za spas Eternie posuđuju brojne glumačke zvijezde

Oni koji su odrastali u 80-ima ovih dana imaju izvrstan razlog za veselje. Vjerujemo kako će im novi nastavci 'He-Mana' i 'Gospodara svemira' (Masters of the Universe) koji se prikazuju na Netflixu nakratko vratiti osmijeh na lice i podsjetiti na bezbrižne dane djetinjstva. Nakon najava i trailera, na radost svih ljubitelja animiranog i fantastičnog svijeta Eternie, novi nastavci krenuli su s prikazivanjem (Masters of the Universe: Revelation), a radnja se razvija gdje je originalna serija završila.

Zanimljivo Prisjetili smo se crtića koji su nas uveseljavali tijekom odrastanja. Sjećaš li ih se i ti?

''Poslije katastrofalne bitke između He-Mana i Skeletora, Eternia je devastirana, a čuvari Sive lubanje su raspršeni. Nakon što su ih razdvajali desetljeća tajni, na Teeli je ponovo da okupi družinu heroja i riješi misterij nestanka Mača moći u trci s vremenom da obnovi Eterniju i spriječi kraj svemira'', stoji u opisu radnje serije.

Možda je znaš! Glumiti će Snjeguljicu u ekranizaciji crtića i ne treba joj šminka, iste su

Kreator animiranog serijala je slavni  i svestrani Kevin Smith (Chasing Amy, Dogma, Jersey Girl), a glasove su posudili mnoge glumačke zvijezde. He-manu glas je dao Chris Wood, iza Teele stoji Sarah Michelle Gellar, a Evil-Lyn glas je posudila Lena Heady najpoznatija po ulozi Cersei Lannister u Igri prijestolja. Još jedna zvijezda Igre prijestolja, glumac Liam Cunningham koji je zaigrao ulogu Davosa Seawortha, sada je dao glasu jednom od glavnih likova Man-At-Armsu (Čovjek Oružje). Mark Hamill posudio je glas Skeletoru.

Ipak, brojni fanovi crtića koji su nakon više od 30 godina očekivali nastavak radnje ovog kultnog animiranog uratka ostali su pomalo razočarani. Kako se ipak radi o spojlerima, prepustit ćemo tebi da sama doneseš zaključak nakon uzbudljivog putovanja u prošlost.

Uživaj!

Posjeti Miss7.24sata.hr