Nakon uspješnog dokumentarca o Davidu, i Victoria Beckham dobiva svoju doku-seriju. Jedva čekamo!

Instagram @victoriabeckham
Vidi originalni članak
  • Victoria Beckham već je ukrala šou u Netflixovoj dokumentarnoj seriji 'Beckham', osobito s viralnim trenutkom u kojem je – doduše nakon Davidovih poticaja – otkrila u kojem se automobilu vozila u školu (Rolls-Royceu, naravno)
  • Victoria Beckham će sada dobiti vlastitu dokumentarnu seriju na Netflixu
  • U seriji će biti ispričana njezina priča od njenih 'Spice Girls' početaka pa sve do sada kada ju cijeli svijet smatra modnom ikonom

Dokumentarna serija 'Beckham', objavljena prošle godine, pokazala se velikim uspjehom na Netflixu. Četverodijelna serija prikazala je sve o životu jednog od najpopularnijih nogometaša na svijetu, Davida Beckhama u kojemu je, naravno, u fokusu bila i njegova vrlo popularna obitelj, a nominirana je za pet nagrada Emmy, uključujući nominaciju za najbolju dokumentarnu seriju. S obzirom na takav uspjeh i želju da obožavatelji diljem svijeta saznaju još više toga o Beckhamovima, a posebno o Victoriji i njenom, uistinu zanimljivom životu, Victoria će sada dobiti svoju doku-seriju.

U najavi za vlastitu Netflix seriju Victorije Beckham sada stoji: "Njeni 'Posh Spice' dani su možda iza nje, ali danas je Beckham na putu izgradnje modnog carstva - a sada obožavatelji mogu vidjeti priču koja stoji iza toga". Uzbudljivo!

Nova serija fokusirat će se na Victoriju i njezin modni i beauty biznis s ekskluzivnim pristupom njoj, njezinoj obitelji i onima koji su joj najbliži, serija istražuje njezino vrijeme pod svjetlima globalne pažnje. Slijedeći dokumentarnu seriju supruga Davida Beckhama, koja opisuje njegov uspon do slave, nadolazeća dokumentarna serija pokazat će nam sve strane Posh Spice, a osobito način na koji usklađuje privatni i vrlo uspješni poslovni život. 

Netflix UK i irski službeni X kanal također su najavili seriju. "Serija će ispričati priču o Victorijinom putu do kreativne direktorice vlastitog brenda", stoji u objavi. Iako još ne znamo kada će ova dokumentarna serija ugledati svjetlo dana, moramo priznati da se jako radujemo!

Life&style Serija 'Breathless' koja uskoro stiže na Netflix, zasigurno će oduševiti sve obožavatelje 'Uvoda u anatomiju'

 

Posjeti Miss7.24sata.hr