Najljepšu šalicu za čaj (ili kuhano vino) pronašli smo u Sinsayju, a niti drugi modeli nisu razočarali

Sinsay Foto: Sinsay, prozirna šalica s pahuljicama (3,49 eura)
Vidi originalni članak
  • Šalice su jedan od onih predmeta u našem domu koji ne trebaju biti samo funkcionalni već i lijepi
  • Divne šalice možemo pronaći u svakom dućanu s opremom i dekoracijama za dom, ali u svakom tom dućanu ne možemo uvijek pronaći i one najpovoljnije 
  • No, šalice koje su ujedno prekrasne i prilično povoljne, možemo pronaći u Sinsayju. Jedna nas je potpuno osvojila, ali moramo spomenuti i druge iz ponude koje nam se itekako sviđaju
  • Pročitaj također: Ove šalice tako su lijepe da bi pristajale i u najfiniju bečku kavanu. Pronašli smo ih u H&M-u

Šalice iz kojih pijemo omiljene tople napitke poput kave, čaja, kuhanog vina, kakaa i slično, nisu samo funkcionalan predmet u domu već i onaj dekorativan. Njihov oblik, tekstura, boja i uzorak interijeru, osobito kuhinji gdje se najčešće nalaze, mogu dati onaj poseban 'touch', a nama samima znatno utjecati na raspoloženje - sve je bolje kada najdraži napitak pijemo iz lijepe šalice koja nam savršeno leži u ruci. Lijepa šalica je i uvijek spremna za savršenu Instagram fotku koja će dočarati koliko uživamo u trenutcima mira. 

Šalice koje nas osvajaju svojom estetikom možemo pronaći u svakom dućanu s dekoracijama za dom, ali u rijetko su u kojem dućanu tako cjenovno pristupačne kao u Sinsayju. Naime, Sinsay nas baš nikada ne razočara kada su u pitanju predivne šalice vrlo skupocjenog i modernog izgleda koje, često u kompletu, možemo kupiti po cijeni manjoj od pet eura. Upravo to nas je potaknulo da, nakon dugog vremena, škicnemo u Sinsay ponudu šalica. Nismo ostali razočarani. Prve šalice koje su nas skroz oduševile i koje su nam, moramo priznati, najljepše, su one prozirne staklene koje na sebi imaju oslikane pahuljice u zlatnoj ili srebrnoj boji (zima samo što nije stigla), a ručka im je također prozirna te je ispunjena srebrnim ili zlatnim šljokicama. 

Osim ovih šalica zbog kojih već, na samom početku jeseni, priželjkujemo snježnu zimu, pronašli smo i mnoštvo drugih koje također želimo imati u svojoj kolekciji. Našle su se tu one elegantne u raznim bojama sa zlatnim rubom, vrlo popularne rebraste, ekscentrične s figuricama na dnu, moderne... Ma nema toga što nam Sinsay ove sezone nije ponudio! 

Elegantne šalice 

Keramičke s art touchom 

Šalice s figuricama 

Rebraste šalice 

Posjeti Miss7.24sata.hr