Najljepši jastučići za ljetnu vibru: Sočno voće, vibrantne nijanse i morske dubine u dom donosi Ivy's Home

Ivy's Home
Vidi originalni članak
  • Ukrasni jastučići  imaju moć biti istinski statement komadi u našim domovima koji podižu prostor, otkrivaju puno o našoj osobnosti, a u definiranju ambijenta igraju itekako značajnu ulogu
  • Ovogodišnji trendovi u uređenju interijera koji su između ostalog vidljivi i u ponudi ukrasnih jastučića puno su dugovječniji i bezvremenskiji od mnogih koji su im prethodili, a inspiraciju pronalaze u bojama, teksturama i uzorcima iz prirode
  • Neke od najšarmantnijih komada pronašli smo u ponudi domaćeg brenda Ivy's Home 

Ukrasni jastučići puno su više od tek još jednog dodatka uz kojeg su trenuci u našim omiljenim foteljama i sjedećim garniturama udobniji. Oni imaju moć biti istinski statement komadi u našim domovima koji podižu svaki prostor, koji otkrivaju puno o našoj osobnosti, a k tome u definiranju ambijenta našeg životnog prostora imaju puno značajniju ulogu nego što nerijetko mislimo.

Ovogodišnji trendovi u uređenju interijera koji su između ostalog vidljivi i u ponudi ukrasnih jastučića puno su dugovječniji i bezvremenskiji od mnogih koji su im prethodili. Inspiraciju pronalaze u prirodi - njezinim bojama, teksturama i uzorcima, čineći svaki prostor toplijim, vedrijim i živopisnijim. 

Life&style Nakon Like, Traversa se vratila na more: kolekcija inspirirana Jadranom odiše bezbrižnošću ljeta

Baš kao što je boravak u prirodi u stanju uravnotežiti nas, opustiti i napuniti naše baterije, isti učinak na nas imaju i detalji u našem domu koji preslikavaju najljepše boje, uzorke i prizore koje je priroda u stanju stvoriti, a neke od najšarmantnijih komada pronašli smo u ponudi domaćeg brenda Ivy's Home

Ivana Tomić, vlasnica brenda i diplomirana dizajnerica brend je počela graditi prije nepune dvije godine, od prvog dana nudeći zanimljive dekorativne komade od Jesmonita i raznovrsnih tekstila koji već neko vrijeme privlače našu pažnju, a njezina najnovija kolekcija ukrasnih jastučnica svidjela nam se kao nijedna do sada. 

Life&style Zara Home predstavila je svoju najmorskiju kolekciju detalja za dom, uživamo i samo je gledati...

Prepuna vibrantnih nijansi, tropskih uzoraka, morskih motiva i sočnog sezonskog voća, ova je kolekcija savršena za stvaranje prave  ljetne vibre, ali i osjećaj ljeta koji će nastaviti grijati naša srca jednom kada ljeto prepusti svoje mjesto jeseni.

Svi modeli iz ove kolekcije izrađeni su od izdržljive pamučne tkanine, dolaze u dimenziji 45x45 cm, a za svaki od modela možemo birati želimo li ukrasni rub ili ne. Cijena jastučnica bez ukrasnog ruba iznosi 14 eura, dok nas opcija s ukrasnim rubom košta svega 2 eura više, što je uistinu neznatna razlika s obzirom na to koliko taj maleni detalj velik karakter ima i koliko dodatno podiže prostor. Imena modela jednako su neodoljiva i prava ljetna kao i uzorci na njima, a sviđala nam se najviše Sunčana, Mimosa, Gaj, Margarita ili pak Ljeto ide, sigurno je tek da niti s jednim nećemo pogriješiti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr