Najbolji filmovi u kolovozu

Ljeto je pravo vrijeme da večer provedete u kinu i dobro se zabavite uz filmske hitove.
Vidi originalni članak

Kaos u glavi

Otkad je Amy bila mala djevojčica, njezin joj je otac govorio kako je monogamija nerealistična i nepoželjna. Danas, kao odrasla žena i urednica časopisa, ona živi promiskuitetnim životom i uživa u onome što smatra slobodom – zabava bez zagušujuće, dosadne, romantične obveze. No nađe se u neočekivanoj situaciji kada shvati da joj šarmantni i uspješni doktor Aaron Conners počinje osvajati srce! Igra od 13. kolovoza.

Režija: Judd Apatow

Glume: Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson

Lice anđela

Napeta drama koja progovara o senzacionalističkom novinarstvu i utjecaju medija na stvaranje slike o javnim osobama i događajima. Autor dokumentarnih filmova Thomas i novinarka  Simone Ford istražuju istinu  o ubojstvu mlade djevojke koje je potreslo cijelu javnost. Film govori  o slučaju stvarnoga ubojstva Meredith Kercher, za koje suđenje još uvijek traje. U kinima od 6. kolovoza.

Režija: Michael Winterbottom

Glume: Cara Delevingne, Kate Beckinsale, Daniel Bruhl

Fantastična četvorka

Svima poznati Marvelovi junaci koji se teleportirajući u alternativnu dimenziju potpuno fizički promijene, svojim će novostečenim moćima, ujedinjeni, morati spasiti Zemlju od bivšeg prijatelja koji je postao Dr. Doom, sada opasni i nemilosrdni neprijatelj. Film prepun akcije i nevjerojatnih vizualnih efekata koji  će vas  ostaviti bez daha! Od 13. kolovoza u kinima.

Režija: Josh Tank

Glume: Kate Mara, Michael B. Jordan, Miles Teller

Hodočasnik

Paulo Coelho jedan je od najpopularnijih pisaca današnjice, koji je prodao preko 165 milijuna svojih knjiga. Njegovih trideset naslova prevedeno je na preko 80 jezika i izdano u preko 150 zemalja. Neshvaćeni mladić i buntovnička mladost pretvorili su ga u čovjeka koji nije odustao od svog sna i postao svjetski poznati pisac. Hodočasnik pokazuje nevjerojatan i istinit životni put Paula Coelha, pisca čije priče obožavaju milijuni ljudi. U kina stiže 6. kolovoza.

Režija: Daniel Augusto

Glume: Júlio Andrade, Ravel Andrade, Fabiana Gugli, Fabíula Nascimento, Enrique Díaz, Paz Vega

Ničije dijete

Film je inspiriran fascinantnim istinitim događajem o divljem dječačiću kojeg su lovci osamdesetih godina pronašli među vukovima u šumi u planinama Bosne i Hercegovine. Divlji dječačić nasumično nazvan Haris je poslan u Beograd u dom za nezbrinutu djecu kako bi prošao proces socijalizacije. Suprotno očekivanjima, Haris je uspješno našao prijatelje, naučio govoriti i krenuo u školu. U njegovom napretku i učenju prekinuo ga je rat u Bosni i Hercegovini i pismo lokalnih vlasti koje su zahtijevale njegov brzi povratak. U Bosni je Haris besciljno lutao i pridružio se grupi vojnika koji su krenuli u bitku. Igra od 6. kolovoza.

Režija: Vuk Ršumović

Glume: Denis Murić, Pavle Čemerikić, Isidora Janković

Posjeti Miss7.24sata.hr