Na popisu najljepših europskih plaža 2017. je i jedna hrvatska!

Instagram/Nives Celzijus
Hrvatska obala posljednjih je nekoliko godina redovito na popisu najljepših europskih destinacija, a ove sezone naša najatraktivnija plaža nalazi se na - Istarskom poluotoku
Vidi originalni članak

Prema European Best Destinations portalu, na kojem smo dvije godine zaredom osvojili titulu najljepšeg božićnog sajma (onog zagrebačkog) te smo prošle godine proglašeni najboljom turističkom destinacijom, ove se godine jedna hrvatska plaža našla na popisu najljepših plaža u Europi. Riječ je o plaži Mošćenička Draga na Kvarneru. 

Znamo da su Istra i Kvarner sami po sebi područje puno nenadmašnih prirodnih ljepota, no plaža Mošćenička Draga ove je godine pobijedila sva druga odredišta naše obale. Plaža Mošćenička Draga nalazi se u istoimenom gradiću i duga je oko dva kilometra. Jedna je od najvećih i najljepših plaža na Opatijskoj rivijeri, a teško je ne zaljubiti se u nju na prvi pogled. Plaža gleda na otoke Krk i Cres, a već je neko vrijeme na TripAdvisoru označena kao nezaobilazna hrvatska destinacija. 

 

Mošćenička Draga je na portalu European Best Destinations opisana kao šarmantni gradić u Hrvatskoj, jednoj od najljepših zemalja svijeta, čija je istoimena plaža savršen odabir za sve željne odmora na najljepšoj obali Europe. Kako nam lijepo tepaju!

 

Na popisu se uz Mošćeničku Dragu našla i poznata plaža Porto Timoni u Grčkoj, Santa Giulia na Korzici, portugalska Praia dos Galapinhos (koja je ove godine ujedno proglašena i najljepšom europskom plažom) te brojne druge talijanske i španjolske plaže. 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr