Moonlight Valentinovo: Falkensteiner ima savršen plan za sve zaljubljene parove

Falkensteiner Hotels & Residences
Vidi originalni članak
  • Koncert klape Cambi, gala večera, senzualna masaža za dvoje toplom pjenom, zajedničko plivanje u toplom bazenu uz svijeće, otkrivanje skrivenih atrakcija Zadra...
  • Sve su to detalji čarobnih valentinovskih trenutaka koji zaljubljene parove očekuju na jadranskoj obali 
  • Valentinovo nikad nije bilo romantičnije uz pomno osmišljene ljubavne ponude Falkensteiner hotela

Ljubav se najljepše slavi uz divnu glazbu i zamamne delicije s vašom najposebnijom osobom na svijetu. Slatki spoj toplog mediteranskog pop zvuka i snažnog vokala koji oduševljava svojim repertoarom romantičnog senzibiliteta, koncert klape Cambi uz gala večeru u subotu 11. veljače u Ventus dvorani Fortis Cluba u Falkensteiner resortu Punta Skala prekrasan je valentinovski dar za voljenu osobu!

A za one koje žele provesti ljubavni vikend na najromantičnijem mjestu na Jadranu tu je 'Moonlight Valentinovo' ponuda u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera. U vašoj sobi, ljubavnom gnijezdu, dočekat će vas romantični ugođaj, ručno rađene čokoladne praline i pjenušac. 

Probudite ljubavni plamen u Aquapura Spa centar koji se prostire na čak 6.000 četvornih metara i kao stvoren je za nezaboravne trenutke opuštanja udvoje. Šest bazena, Svijet sauna s jedinstvenom, panoramskom saunom iz koje puca pogled na zadarski arhipelag, hamam i brojni tretmani sa smiljem, lavandom, ružmarinom, i morskom soli, Black Spa intimna zona uz svijeće, relax zona s romantičnim ljuljačkama za parove i kutak za zajedničko ispijanje mirisnog i toplog čaja – uživat ćete!

A kao točka na i – zaokružite doživljaj gala večerom i koncertom klape Cambi! 

Romantični trenutci u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera nisu rezervirani samo za Dan zaljubljenih. Od 10. veljače do 31. ožujka subotom navečer, od 20 do 24 sata, u Aquapura Spa centru Moonlight spa iskustvo otvoreno je za sve, ne trebate biti gosti hotela za ovu noćnu spa senzaciju kao stvorenu za senzualne trenutke udvoje! 

Life&style Falkensteiner je otvorio novi vrhunski hotel u Austriji: Savršen spoj obiteljskog odmora i luksuza

Nova dimenzija senzualnosti

Sfinga koja ispunjava (ljubavne) želje, zalazak sunca koji obara s nogu, impresivna srednjovjekovna gradska jezgra, morske orgulje, prirodne ljepote i neponovljiv dalmatinski šarm – Zadar je definitivno hot spot za romantična iskustva! Pripremite slatko i jedinstveno iznenađenje vašoj voljenoj osobi! Napišite ljubavno pismo koje će vas spremno čekati, uz jagode i pjenušac, u vašoj sobi u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik.

Uživajte u romantičnom okruženju i mirisu borova, opustite se uz masažu i nazdravite vašoj ljubavi na romantičnoj večeri uz glazbu uživo. Podijelite senzualne trenutke u Acquapura Thalasso & SPA centru s velikim bazenom, saunom i prostorom za opuštanje. 

A kako biste zaista uživali u romantičnom odmoru, Falkensteiner poklanja 15% popusta na sva noćenja tijekom tjedna, a ponuda se, naravno, može kombinirati i s noćenjima tijekom vikenda.
 

Posjeti Miss7.24sata.hr