Moll - jedini stol za vaše dijete

Predstavljamo Moll radne stolove, broj 1 u svijetu po pitanju kvalitete, dugotrajnosti, izdržljivosti, ergonomije i dizajna, stol koji raste kao i dijete.
Vidi originalni članak

Riječ je, naime, o stolovima njemačkog branda Moll, fleksibilnim transformerima koji se brzo, lako i jednostavno mogu podesiti prema proporcijama vašeg djeteta, a koji ujedno nude ergonomski i zdrav položaj koji potiče razvoj, a suzbija bolove u kralježnici, vratu, glavobolje, kratkovidnost, problem s cirkulacijom… odnosno stvari koje su sve posljedica nepravilnog dugotrajnog sjedenja. Moll stol jedini je stol koji će vaše dijete trebati od prvog razreda osnovne škole do fakulteta, a možete ih nabaviti u trgovini Male stvari u Remetinečkoj 5A u Zagrebu, a razvijen je u suradnji s ortopedima i oftalmolozima koji su Mollovim dizajnerima otkrili sve tajne zdravog sjedenja.

Moll stolovi broj 1 su u svijetu i zbog svoje provjerene njemačke kvalitete, izdržljivosti, dugotrajnosti, kvalitete materijala i podesnih mehanizama te ujedno stolovi na koje ćete dobiti čak 5 godina garancije, a nimalo zanemariv je i njihov moderan i elegantan dizajn, za koji su dobili i prestižnu dizajnersku nagradu Red Dot, Oskar među dizajnerskim nagradama.

Moll stolovi dolaze u četiri različite opcije, a razlikuju se u mehanizmima regulacije, opcijama i dodatnim dijelovima, a cijene se kreću od 3600 kuna, a možete ih ekskluzivno nabaviti u trgovini Male stvari  i na web shopu male-stvari.hr

Moll Champion stol je kod kojega je moguće birati želite li da se povisuje lijeva, desna ili kompletna gornja površina stola. Reguliranje kuta nagiba i visine stola moguće je jednostavnim jo-jo mehanizmom koji uistinu podsjeća na tu popularnu igračku te koji će biti zabavan, ali i siguran način s kojim će vaše dijete regulirati stol prema svojoj visini.

Stol je posve siguran i zahvaljujući pametnom patentiranom mehanizmu podizanja, nemoguće je pritisnuti si i zaglaviti prste, a s dodatnim dijelovima koje je moguće kupiti naknadno, može se proširiti u širinu i dužinu, tako da će isti stol moći koristiti i kao primjerice student arhitekture ili medicine.

Još jedan od aduta s kojim Moll osvaja je što pri kupnji dobivate set od 8 boja za dodatke, tako da stol, uvijek može izgledati novo, svježe i drugačije, uklapajući se u redizajn sobe. Simpatični su i detalji poput uske i dugačke ladice s posebnim pretincima za olovke i kemijske, ravnalo koje nikada ne pada sa stola i slične sitnice, zbog čega je Moll puno više od stola kojeg ne obožavaju samo djeca, nego i puno starija i odraslija djeca. Cijena stola je 3500 kn.

Posjeti Miss7.24sata.hr